Labdarúgás

Süle Dóra szerint jól kezdték a bajnokságot

Fotó: ETO FC hivatalos oldala
Győr+
2022.08.30. 20:05

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Simple Női Liga 3. fordulójában az újonc Szekszárdot fogadta az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, és habár nehezen indult be a gólgyártás, magabiztos zöld-fehér győzelem született. Süle Dóra, aki ezen a mérkőzésen szerezte meg idei első találatát, értékelte a meccset.

Harmadik mérkőzésén is magabiztos győzelmet aratott az ETO FC Győr női csapata. Dörnyei Balázs tanítványai az újonc Szekszárddal találkoztak az előző körben, ahol 8-0-s győzelmet arattak. Ez azt jelenti, hogy az együttes három forduló után, kapott gól nélkül a tabella élén áll. A Szekszárd ellen megszerezte idei első találatát Süle Dóra, aki úgy érzi, remek a hangulat a csapat körül, mindenki nagyszerűen dolgozik az edzéseken, és a válogatott szünet alatt is keményen fognak készülni.

“Úgy gondolom, az első félidőben nagyon pontatlanok és dekoncentráltak voltunk. Sok hibával játszottunk, viszont az első gól után kicsit lehetett érezni, hogy megnyugodtunk, próbáltuk játszani a játékunkat. A második félidőre sokkal koncentráltabban jöttünk ki, szép támadásokat vezettünk, ezekből szép gólokat sikerült szereznünk. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Nagyon jól kezdtük a bajnokságot, és ez nagyon pozitívan hat a csapatra. Az új játékosok is bizonyították, hogy mind emberileg, mind pedig a pályán hozzá tudnak tenni ahhoz, hogy sikeresek legyünk és elérjük majd a kitűzött célokat – mondta Süle Dóra.

Szöveg: ETO FC hivatalos oldala

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #Simple Női Liga |