Címke: rászorulók
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.05.26.

Ingyen vb-belépőket kapnak a rászoruló családok

Fórumot tartottak a Gyirmóti Sporthotelben a Budapesti Atlétikai Világbajnokságról. A beszélgetés nem csak a kulisszatitkokról folyt. Németh Balázs az atlétikai VB lebonyolításáért felelős társaság vezérigazgatója azt is bejelentette, hogy rászoruló gyerekeknek, családoknak szeretnének segíteni ingyen belépőjegyekkel.

Németh Boglárka 2023.02.28.

Győri rászorulóknak is segít az ételfutárcég és az élelmiszerbank

Győrben élő rászorulóknak is segít az egyik országosan ismert ételfutárcég és a Magyar Élelmiszerbank Egyesület. Az ételkiszállítással és élelmiszer forgalmazással is tevékenykedő vállalat a megmaradt vagy rövid lejáratú termékeit juttatja el az élelmiszerbankkal összeköttetésben lévő karitatív szervezeteken keresztül a nélkülözőknek, erről egy sajtótájékoztatón számoltak be kedd délelőtt.

Földvári Gabriella 2023.02.07.

Győrben ajándék tűzifával fűthetnek a rászorulók

Péntek óta folyamatosan szállítják ki a szociális alapon igényelt tűzifát a Győr-Szol Komposztáló telepéről. Kedden Újvárosba, a Haladás utca egyik családi házába érkezett meg a hat köbméter tüzelő. A helyszínen ott volt dr. Dézsi Csaba András polgármester, az akció kezdeményezője is.

Földvári Gabriella 2023.01.30.

Már aprítják az ajándék tűzifát

Már aprítják a szociális alapú tűzifát a GYŐR-SZOL Komposztáló telepén, ahol hétfőn dr. Dézsi Csaba András polgármester, az akció kezdeményezője is részt vett a munkálatokban.

Győr+ 2022.10.21.

Mesekönyv gyűjtés rászoruló gyerekeknek

November 6-ig jó állapotú, de már nem használt mesekönyveket gyűjtenek a fox segítségével, melyekkel olyan kisgyermekeket szeretnének támogatni, akiknek a mese, az olvasás, a könyvek világa luxusnak számít családjaik megélhetési nehézségei, a mindennapi terhek miatt.

Hirdetés