Címke: Radnóti Ákos
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2023.02.23.

Babos Vilmost köszöntötte az alpolgármester

Szép hagyomány városunkban, hogy a városvezetők felköszöntik a 90., 95., 100., életévüket betöltő idős embereket. Radnóti Ákos alpolgármester, a körzet képviselője csütörtök délelőtt otthonában gratulált az Ifjúság körúton élő Babos Vilmosnak 95. születésnapján.

Győr+ | Illusztráció: Marcali Gábor 2023.02.21.

Nem támogatták Borkai Zsolt díszpolgári címét

Sem az önkormányzati kitüntető címek adományozását előkészítő munkacsoport, sem a Fidesz-KDNP frakció nem támogatta a korábbi polgármester jelölését a díszpolgári címre - tudatta közleményében a győri városháza sajtóosztálya.

Földvári Gabriella 2023.01.25.

Nyárra elkészül az adyvárosi Grabo-sátor

Nyárra birtokba vehetik a sportolók és a környékbeliek az Adyvárosi Sportcentrumot, a modern kosárlabda-komplexumot, amelyet a Grabo-sátor felújításával hoznak létre.

Ficsór Dávid 2023.01.19.

A Győri Úszó SE kiválóságait köszöntötték a Városházán

Kiválóan szerepeltek a győri úszók a tavaly november végi kaposvári Rövidpályás Országos Bajnokságon. A megmérettetés legjobb vidéki csapatát csütörtökön dr. Dézsi Csaba András polgármester, Radnóti Ákos sportért is felelős alpolgármester és Patkás Tamás, Győr parasport nagykövete köszöntötte a Városházán.

Földvári Gabriella 2023.01.18.

Jól halad a Kuopio park fejlesztése

Javában zajlik az adyvárosi Kuopio park fejlesztése, mint arról már többször beszámoltunk, 2,5 milliárd forintból parkolólemez épül és a parkot is fejlesztik. Radnóti Ákos alpolgármester, aki Adyváros egyik önkormányzati képviselője is, szerdán a munkálatok menetéről számolt be.

Németh Boglárka 2023.01.11.

Nemzetközi ligába készül a Széchenyi Egyetem jégkorongcsapata

A Széchenyi István Egyetem hagyományőrző szándékkal rendezte meg az UNI-Győr Hockey Cup nemzetközi tornáját a Nemak Jégcsarnokban január 11 és 13-a között. A nyitó meccsre és köszöntőkre szerdán este került sor, melyen a sportért is felelős alpolgármester, Radnóti Ákos is üdvözölte a versenyzőket.

P. Csapucha Adrienn 2023.01.11.

Radnóti: Ha nincs nagyobb beruházás, akkor is vannak fejlesztések!

Dr. Dézsi Csaba András után Radnóti Ákos is vizitet tartott rádiónkban. A 2023-as esztendő első stúdióbeszélgetésén az alpolgármester értékelte az elmúlt időszakot, de szólt a jelenleg is zajló fejlesztésekről és arról, miért fontos, hogy folyamatosan kommunikáljon a győriekkel.

Pécskai István 2022.12.19.

Sikeres évet ünnepeltek az ETO fiatal focistái

Megtartotta évzáró, karácsonyi ünnepségét a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia és az ETO FC. Az eseményen korosztályonként kiosztották a legjobb játékosoknak járó trófeákat. Átadták a Fehér Miklós-díjat is, amelyet ebben az esztendőben a felnőttcsapatban alapembernek számító Tuboly Máté érdemelt ki.

Kárpát Zsolt | MekliZ Fotó, Komlós Ádám 2022.12.08.

Radnóti Ákos: Győr büszke kiváló sportolóira

Győr büszke minden sportolójára, azokra, akik világ- vagy hazai versenyeket nyernek, de azokra is, akik szereplésükkel, jó hírét viszik a városnak. Ezt mondta Radnóti Ákos a sportot is felügyelő alpolgármester, amikor ismét két kiválóságot köszöntött a városházán.

Hirdetés