Címke: Radnóti Ákos
Hirdetés
Pécskai István 2023.10.31.

Sírhelykereső információs pontot adtak át a Nádorvárosi temetőben

Könnyebbé vált a tájékozódás a győri Nádorvárosi köztemetőben, ahol összesen csaknem 63 ezer sír található. A Győr-Szol Zrt. sírhelykereső információs pultot helyezett ki a temető bejáratánál. A készülék segítségével bármelyik sírhelyre rákereshetünk név, születési, illetve halálozási dátum alapján.

Mireider Máté 2023.06.27.

Újabb lakosokat vonnak be a kedvezményes parkolásba

Hosszú közgyűlésen, több mint harminc napirendi pontot tárgyaltak a város képviselői június 27-én, kedden. Szavaztak a parkolórendelet módosításáról, a szociális hálózat tavalyi évi munkájáról, több támogatást is jóváhagytak, és egy fontos közlekedési probléma megoldását is elfogadták, ez utóbbit a MÁV-val közösen viszi véghez a város.

Győr+ 2023.06.03.

GYAC a csúcson. De merre tovább?

A Győri Atlétikai Club helyzetéről fejti ki gondolatait Radnóti Ákos sportért is felelős alpolgármester. Utal arra, miként jutott az egyesület a legjobban támogatott sportszervezetek közé, milyen lobbitevékenység áll a háttérben, milyen célokat tűztek ki és valósítottak meg. Az elnökségi tagságáról lemondó alpolgármester az aggályait is megfogalmazza, ugyanakkor korrekt partnerséget ígér.

Mireider Máté 2023.05.23.

Elfogadta a közgyűlés a parkolási kedvezményeket

Május 23-án, kedden ismét összeült a városi közgyűlés. A képviselők maratoni hosszúságú ülést tartottak, közel 3 órán át tanácskoztak. Az ülésen szó volt a rendőrség tavalyi munkájáról, változtattak a parkolási rendeleten, sok szervezet kapott támogatást, új háziorvos kezdi meg praxisát, esélyegyenlőségi programot fogadtak el, és az óvodákat érintő változásokról is szavaztak.

Földvári Gabriella 2023.05.23.

Virágba borultak a belváros utcái, terei

Több mint félszáz virágoszlop kerül ki a belvárosi sétálóutcákra, terekre, a munkálatokat kedden kezdték a Győr-Szol szakemberei. Ezek mellett virágpiramisok, virágoszlopok, virágládák díszítik azokat a területeket, ahol ágyások kialakítására nincs lehetőség.

Zombai-Kovács Ákos 2023.05.18.

„Papa padot” telepítettek Adyvárosban

Új padot telepítettek Adyvárosban. Ez így önmagában még nem is lenne olyan nagy hír, főleg abban a városrészben, ahol egyébként rengeteg pad szolgálja a lakótelepen élőket. Ezt a padot azonban egy környéken lakó 87 éves nyugdíjas kérte, aki napi szinten sétál arra, és ha menetközben elfárad, szeretne kicsit megpihenni. Feri bácsi kérésére a körzet képviselője, Radnóti Ákos alpolgármester intézkedett, a képviselői keretéből finanszírozott ülőhelyet a Győr-Szol már ki is helyezte az Ifjúság körút mögötti fás területre.

Földvári Gabriella 2023.05.03.

Levendulaligettel szépül tovább Adyváros

Az adyvárosi tó és környéke újabb környezetszépítő elemmel bővül. A látványos zöldterület- fejlesztést Radnóti Ákos alpolgármester, a terület önkormányzati képviselője álmodta meg.

J. Kovács Andrea 2023.02.23.

Babos Vilmost köszöntötte az alpolgármester

Szép hagyomány városunkban, hogy a városvezetők felköszöntik a 90., 95., 100., életévüket betöltő idős embereket. Radnóti Ákos alpolgármester, a körzet képviselője csütörtök délelőtt otthonában gratulált az Ifjúság körúton élő Babos Vilmosnak 95. születésnapján.

Győr+ | Illusztráció: Marcali Gábor 2023.02.21.

Nem támogatták Borkai Zsolt díszpolgári címét

Sem az önkormányzati kitüntető címek adományozását előkészítő munkacsoport, sem a Fidesz-KDNP frakció nem támogatta a korábbi polgármester jelölését a díszpolgári címre - tudatta közleményében a győri városháza sajtóosztálya.

Földvári Gabriella 2023.01.25.

Nyárra elkészül az adyvárosi Grabo-sátor

Nyárra birtokba vehetik a sportolók és a környékbeliek az Adyvárosi Sportcentrumot, a modern kosárlabda-komplexumot, amelyet a Grabo-sátor felújításával hoznak létre.

Hirdetés