Címke: praktikák
Hirdetés
Győr+ 2022.12.19.

Mit tehetnénk a szélvédő párásodása ellen?

Az autósok nagy problémája télen, hogy a lecsapódó pára miatt nem látunk ki az ablakon, s ez nemcsak bosszantó, veszélyes is egyben. Néhány egyszerű praktikával azonban felvehetjük a harcot a párásodással.

Győr+ 2022.11.30.

Hagymával a talpon aludni?

A hagyma fantasztikus gyógynövény, erről őseink is mesélhetnének, akik pontosan tudták, hogyan használják ki jótékony hatásait. Nekünk is érdemes segítségül hívnunk a hagymát, akár megfázásról, akár megelőzésről van szó, de nem csak fogyasztva gyógyír, talpunkra helyezve is csodákra képesek a hagymakarikák.

Győr+ 2022.11.30.

Egy stresszoldó pont az arcon

Nagy előny a mai rohanó világunkban, ha találunk egy önsegítő módszert, amellyel legyőzhetjük a mindennapi stresszt. Jó hír, hogy van az arcunkon egy pont, amelyet megérintve sikerülhet nyugodt állapotba kerülnünk anélkül, hogy nagy erőfeszítéseket tennénk.

Győr+ 2022.11.09.

Házi praktikákkal a poloskák ellen

Ősszel sajnos a poloskák is megjelenhetnek a lakásban, sok-sok kellemetlenséget okozva. Jó hír, hogy van egy-két házi praktika, amelyeket bevetve elűzhetjük a nem kívánt betolakodókat.

Győr+ 2022.09.03.

Kakeibo, a japán spórolási technika

Magyarul akár háztartásikönyv-vezetésnek is nevezhetnénk, az Instagramon terjedő legújabb őrületet, a Kakeibo japán spórolási módszert. Ennek lényege, hogy egy speciálisan erre a célra kitalált noteszbe írhatjuk a bevételeinket és kiadásainkat.

Tóth Vivien 2021.12.06.

A legelterjedtebb tévhitek a bőrápolásban

A szépségápolási tanácsok és praktikák tárháza végtelennek tűnik annak, aki személyre szabott tippeket szeretne kapni bőrének ápolásával kapcsolatban. Nem minden esetben a drága kozmetikum a leghatékonyabb, valamint a házi praktikák sem mindig válnak be.

Tóth Vivien 2021.10.09.

Varázsold újjá hosszú szálú szőnyegedet

Még mindig töretlen népszerűségnek örvendenek a hosszú szálú szőnyegek a lakberendezés terén. Tisztításuk azonban nem egyszerű, és a kezdeti puhaságot pár hónap múltán felváltja a fakó, durva érzés. Ahhoz, hogy sokáig élvezhesd a hosszú szálú szőnyeged selymességét és tisztaságát, nem elég ennél a fajtánál a sima porszívózás.

Tóth Vivien 2021.10.05.

Bevált praktikák horkolás ellen

Hazai felmérések alapján a lakosság fele horkolással küzd. Akár Ön a szenvedő alanya, aki hallgatja horkoló partnerét, vagy épp Ön az aki kellemetlen éjszakákat okoz alvótársának, mindenképp zavaró tényező a pihentető alvás elérésében. Vannak azonban praktikák a horkolás megszüntetésére, hogy újra nyugodt éjszakák köszönthessenek be a hálószobában.

Hirdetés