Hirdetés
Címke: praktikák
Hirdetés
Tóth Vivien 2021.10.09.

Varázsold újjá hosszú szálú szőnyegedet

Még mindig töretlen népszerűségnek örvendenek a hosszú szálú szőnyegek a lakberendezés terén. Tisztításuk azonban nem egyszerű, és a kezdeti puhaságot pár hónap múltán felváltja a fakó, durva érzés. Ahhoz, hogy sokáig élvezhesd a hosszú szálú szőnyeged selymességét és tisztaságát, nem elég ennél a fajtánál a sima porszívózás.

Tóth Vivien 2021.10.05.

Bevált praktikák horkolás ellen

Hazai felmérések alapján a lakosság fele horkolással küzd. Akár Ön a szenvedő alanya, aki hallgatja horkoló partnerét, vagy épp Ön az aki kellemetlen éjszakákat okoz alvótársának, mindenképp zavaró tényező a pihentető alvás elérésében. Vannak azonban praktikák a horkolás megszüntetésére, hogy újra nyugodt éjszakák köszönthessenek be a hálószobában.

Tóth Vivien 2021.10.01.

Így előzd meg a másnaposságot!

Bizonyára sokunkkal előfordult már, hogy a hétvégi buli után kínkeserves volt a reggeli ébredés. A legjobb recept a másnaposság megelőzésére, ha nem rúgunk be. Ennek ellenére léteznek praktikák arra az esetre, ha olykor-olykor felöntünk a garatra és nem akarunk másnap macskajajtól szenvedni.

Tóth Vivien 2021.09.15.

Reggeli arcápolási rutin minden bőrtípusra

A reggeli arctisztítás és hidratálás éppen olyan fontos mint az esti. Tévhit, hogy reggel elég langyos vízzel arcot mosni, főleg ha sminkterméket használsz a bőrödre, aminek muszáj egy alapot teremteni. Olyan arcápolási rutint mutatunk be, ami minden bőrtípusnak megfelelő lesz, cserébe a sminked egész nap tart, valamint a bőröd sima és bársonyos lesz.

Tóth Vivien 2021.09.14.

Őszi nagytakarítás időhiányosoknak

Vége a kánikulának, nincs több kifogás a nagytakarítás elodázására. Ahhoz, hogy ne idegeskedésről szóljon ez a tevékenység, fontos hogy rendszerezd a tennivalókat, és szortírozd amit már nem használsz. Cikkünkből kiderül, hogy ez miként a leghatékonyabb.

Tóth Vivien 2021.09.01.

Így tüntesd el sminkkel a szem alatti karikákat

A mindennapos korán kelés, stressz és kialvatlanság kiütközik a bőrünkön. A szem megduzzad, alatta pedig sötét karikák jelennek meg, amit sokan vastag alapozó réteggel próbálnak elkendőzni, amely sokszor többet árt, mint használ. Ha te is szeretnél reggelente üde, fiatalos tekintettel neki indulni a napnak, akkor ez a cikk neked szól.

Tóth Vivien 2021.08.04.

Megoldások a pimasz legyek ellen

Legyen szó bográcsozásról, vagy egy családi ebédről, nincs is jobb nyáron, mint a szabadtéri étkezés. A jó idő beköszöntével azonban ezt az eseményt beárnyékolják a legyek, amik kitartóan ostromolják az ételünket és még a házba is bejutnak. Cikkünkből kiderül, hogyan óvhatod meg lakókörnyezetedet tőlük vegyszermentes megoldásokkal.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat