Hirdetés
Címke: parasport
Hirdetés
Németh Boglárka 2021.12.02.

Mindenből ki kell hozni a maximumot

Győr parasport nagykövete, Patkás Tamás a városvezetéssel közösen előadássorozatot indított a győri középiskolásoknak. Az érzékenyítő előadások lényege, ha valakinek megváltozik az élethelyzete, abból kell, hogy kihozza a maximumot. Az első előadást a Baksa gimisek és a Krúdysok hallgathatták meg, melyen részt vett Dr. Dézsi Csaba András, polgármester, Radnóti Ákos, sportért is felelős alpolgármester és Dr. Kálmán Csilla egészséges életmódért felelős polgármesteri biztos is.

Németh Boglárka 2021.08.10.

Egyéni csúccsal úszta át a Balatont Tomi Rocky

Az eddigi legjobb idővel, 2 óra 47 perc alatt úszta át idén a Balatont Patkás Tamás, paraúszó. A Tomi Rockyként is ismert sportoló, a Győri Úszó SE tagja, edzőjével Rajos Istvánnal sokat készültek a nagy napra. Fél éve paramell technikáról paragyorsra váltottak, valószínűleg ennek köszönhető az egyéni csúcs.

mti 2021.08.07.

Patkás Tomi egyéni csúccsal teljesítette a Balaton-átúszást

A rendező BSI Budapest Sportiroda tájékoztatása szerint a szigorú járványügyi részvételi szabályok mellett megtartott rendezvény indulói közül a hagyományos 5,2 kilométeres Révfülöp-Balatonboglár úszótávot több mint 6200-an, a másodszor megrendezett, 2,6 kilométeres Balatonboglárról induló és oda is érkező féltávúszást ötszáznál is többen, a SUP-osoknak idén először szervezett Balaton-áthúzást pedig több mint kétszázan választották. A rendezvényre az ország közel 800 településéről érkeztek nevezők, 47 százalékuk nő volt.

Nagy Roland 2021.07.04.

Győrből a paralimpiára

Népes csapat képviseli a magyar asztaliteniszsportot a paralimpiai játékokon augusztus végén, ugyanis hat egyéni és két csapatkvótát szerzett a válogatott. Győriként két versenyző, Szvitacs Alexa és Arlóy Zsófia, valamint a szövetségi kapitány Vígh Zsolt lesz ott Tokióban.

Sándor Szigeti 2021.04.15.

Paralimpiára készül a Széchenyi István Egyetem SE dzsúdósa

Fóris Norbert, a győri Széchenyi István Egyetem sport és rekreáció mesterszakos, látássérült hallgatója azért küzd, hogy részt vehessen a 2024-es párizsi paralimpia cselgáncsversenyében. Azt mondja, az intézmény sportegyesületében olyan odafigyelésben van része, mint korábban sehol, s emellett az itteni közösséget és a várost is megszerette.

Nagy Roland 2021.03.03.

Mindig győztes – Patkás Tomi riport

Február 22-e a parasport napja. Ebből az alkalomból egy négyrészes sorozatot indítunk a Mindig győztesben. Győri parasportolókat mutatunk be.

Papp Zsolt 2021.02.24.

Magyar Parasport Napja a Városházán

Győr fontos helyszíne volt az idei parasport napjának, a város több iskolájában is érzékenyítő programokat tartottak, a Városházán pedig számos sportág mutatkozott be, köztük a Teqball parasport változata is.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat