Címke: parasport
Hirdetés
Győr+ 2024.05.17.

Győri parasportolót is támogat a K&H mozdulj! program

Bő három hónap múlva kezdődik a párizsi paralimpia, a kvótaszerzés utolsó hónapjaiban teljes erőbedobással versenyeznek a magyar sportolók, hogy nyár végén ők is ott lehessenek a francia fővárosban.

Szerző és fotó: Ficsór Dávid 2024.04.27.

Remek hangulat a speciális kézisek bajnokságán

A Magyar Speciális Olimpiai Szövetség és a Magyar Kézilabda Szövetség közös bajnokságának 5. fordulóját rendezték szombaton az ikrényi sportcsarnokban. Tizennégy csapat, több mint százhatvan fiatal versenyzett egymással, a hangulat pedig fantasztikus volt.

Ficsór Dávid 2024.02.22.

Nem csak a lelkeket mozgatták

Február 22-e a Magyar Parasport Napja, ebből az alkalomból már hetedszer rendezett a FODISZ tartalmas lélekmozgató programot a győri önkormányzat és a Széchenyi István Egyetem támogatásával.

Győr+ 2024.02.22.

A Rába ETO Győr SE mindennapi hősei

Minden évben február 22-én tartják a Magyar Parasport Napját. Idén már 7. alkalommal „rendezik” hazánkban. A figyelemfelhívásnak az a célja, hogy minél szélesebb körben megismerjék az emberek a magyar parasport világát, benne a múltbéli sikerekkel és a jövőbeli célokkal. Büszkén mondhatjuk, hogy a Rába ETO Győr SE-nek három igazán kiemelkedő parasportoló is tagja.

Győr+ 2024.02.19.

Csúcson a parasport Győrben

Győr sportos város, ahol megbecsülik és kiemelten támogatják azokat a sportolókat, akik dicsőséget szereznek a városnak és jó hírét viszik a világban. Emellett a valamilyen fogyatékkal élők sportját, fizikai aktivitását is mindenben segíti az önkormányzat. Az elmúlt évek történései alapján kijelenthető, Győr a parasport fellegvárává vált, ahol a valamilyen fogyatékossággal küzdők minden lehetőséget és támogatást megkapnak, hogy sportolhassanak.

Ficsór Dávid 2024.02.10.

Először hazai pályán a Győri Szekerek

Az MKSZ Parasport Albizottság által szervezett kerekesszékes kézilabda bajnokság 3. fordulóját Győrben rendezték szombaton. A Győri Szekerek csapata első alkalommal játszhatott hazai pályán.

P. Csapucha Adrienn 2024.02.10.

Lenyűgöző jégsportok, kiemelkedő tehetségek: újabb egyedülálló esemény Győrben

A február 22-i Magyar Parasport Napjához kapcsolódóan különleges, két napos eseményt szervezett a Széchenyi István Egyetem. A pénteken kezdődő programok után szombaton látványos curling és jégkorong bemutatóra várták az érdeklődőket a Győri Jégsport Központba. Természetesen a Győr+ Média is kilátogatott a helyszínekre, Ács Tamás fotós kollégánk rengeteg képet készített, mutatjuk!

Hirdetés