Egyéni csúcs 6 óra alatt a medencében

Győr+ Fotó: Rába ETO Győr SE/Facebook
2024.02.19. 13:52

Megtartotta "6 órás úszás" versenyét a Sri Chinmoy Marathon Team Magyarország, Gödöllőn.

A megmérettetésen Tomi Rocky, a Rába ETO Győr SE parasportolója is részt vett. Számára ez a Pest vármegyében rendezett esemény volt az év első versenye – számol be róla a Rába ETO Győr SE Facebookon.

„Egyéni nevezőként és egyedüli paraúszóként szálltam 10 órakor a vízbe. Idén is nagyon komoly mezőny jött össze, 132 úszó volt, ebből 17 egyéni és 26 csapat. A terv pont, mint a tavaly, a 10.000 méter volt. Itt szoktuk megnézni, hol tartok a felkészülésben. A júniusi San Franciscoi úszásom szintén 10 km lesz, bár a terep nem medencés komfortú lesz” – részletezte Patkás Tamás.

A frissítéseken kívül, amit Tóth Alexandra, Lázár Rita, Garabás Panka Gizella munkáját dicséri, nem álltam ki a versenyből, így a 6 órát végig úsztam! Büszke vagyok, hiszen örömmel jelenthetem be, hogy komoly egyéni csúcsot produkáltam a 228 hosszal. Ez 11400 méter az ép úszók, egyéni versenyzők között, így a 6. helyen végeztem. Köszönöm szépen a szervezőknek a profi hozzámállását, mindenki munkáját, akik velem voltak! Továbbá gratulálok az összes úszónak, jó pihenést kívánok!” – fejezte be a sportoló.

Kapcsolódó témák: #parasport | #rába eto se | #Rocky Tomi | #úszás | #verseny |