Címke: Panír
Hirdetés
Győr+ 2023.05.04.

Panír: Töltött sertésszűz 

A sertésszűz egy igazán szerethető húsfajta, és elkészítéséhez még a kezdő konyhatündérek is bátran nekiállhatnak. A Panírban Koksza séf megtölti és baconba tekeri a disznó talán legnemesebb részét. Hogy tökéletesen passzoljanak az ízek, a konyhafőnök a húst újhagymás szalonnás burgonyával és gombás szósszal tálalja.

Kárpát Zsolt 2023.05.04.

Panír premier csütörtök este 19.25-kor a Győr+ TV-ben!

A sertésszűz egy igazán hálás húsfajta, mert sokféleképpen és könnyen elkészíthető. Éppen ezért Koksza séf a disznó talán legnemesebb részét tölti meg, sőt baconba tekeri. Kezdés csütörtök este 19.25-kor a Győr+ TV-n!

Győr+ 2023.04.30.

Töltött sertésszűz hordóburgonyával és gombás mártással

Egy igazán mutatós, egyszerűen elkészíthető fogást hoztam. A sertés legnemesebb részéből, a szűzből készítünk egy olyan ételt, amivel a vasárnapi ebédet ünnepivé varázsolhatjuk. A szokásos rántott hús helyett bátran próbálják ki a töltött sertésszüzet! A május 4-i Panír adásában meg is tudják nézni, hogyan készítettem el ezt az ínycsiklandozó húsételt.

Kárpát Zsolt 2023.04.20.

Bakonyi harcsa „Koksza” módra

Kovacsics „Koksza” István a Panír konyhafőnöke a győri vásárcsarnokban főz bakonyi harcsát. A magyaros ételt séfünk ezúttal nem klasszikus módon tejföllel, hanem a manapság népszerű medvehagymával készíti el.

Kárpát Zsolt 2023.04.20.

Panír premier ma este 19.25-kor a Győr+ TV-ben!

Kovacsics „Koksza” István a Panír konyhafőnöke a Győri Vásárcsarnokban készít el egy ízletes fogást, ami nem más lesz ezúttal, mint a bakonyi harcsa! Bemutató ma este 19.25-kor a Győr+ TV-ben!

Kárpát Zsolt 2023.04.05.

Panír a Vásárcsarnokban

Ahogy arról korábban Híradónk is beszámolt, áprilisban már egyre többféle primőr zöldség jelenik meg a Győri Vásárcsarnokban. Ezt a Panír séfje, Kovacsics „Koksza” István is kihasználja, és a helyszínen mutatja meg, hogy mit érdemes készíteni a friss alapanyagokból.

Győr+ 2023.03.23.

Panír: Rácharcsa

A hal nemcsak egészséges, de nagyon finom is, különösen akkor, ha ötletesen készítjük el. Rácpontyról már sokszor hallottunk, na de rácharcsáról? Nekünk elhihetik mennyei fogás, pláne, ha Koksza készíti. Ezúttal nem egyedül, hanem Rosta Roland segítségével.

Kárpát Zsolt 2023.03.23.

Halas finomság a Panírban

Újabb izgalmas recepttel készül a Révész Étterem séfje, ráadásul most egy vendéggel közösen főznek a konyhában. Ezúttal egy halas finomsággal ismerkedhetnek meg a gasztronómia szerelmesei. Panír premier csütörtök este 19.25-kor, a Győr+ TV-ben.

Kárpát Zsolt 2023.03.09.

Panír: Sajtos és baconos quesadilla

A Panírban egy igazi street food ételt mutat be Koksza séf. A Mexikóból származó quesadilla alapja a tortilla lap, amit jobbnál-jobb alapanyagokkal tölthetünk meg. A gyorsan elkészíthető finomság kétfajta változatát otthon is könnyen összedobhatjuk.

Győr+ 2023.03.02.

Halételek a paprikás liszten túl

A magyar halfajtákból készülő legfinomabb fogásokról is beszélt a Győr+ Rádió vendégeként Kovacsics „Koksza" István, Panír című főzőműsorunk kiváló séfje, aki azt is elárulta, milyen módszerrel fogyott tíz kilót.

Hirdetés