Panír premier ma este 19.25-kor a Győr+ TV-ben!
Thai csirke üvegtésztával: Koksza séf a Távol-Kelet ízeit hozza el nekünk! Ráadásul egy olyan fogást készít el, ami néhány perc alatt összedobható. Kezdés ma este 19.25-kor a Győr+ TV-n!
Thai csirke üvegtésztával: Koksza séf a Távol-Kelet ízeit hozza el nekünk! Ráadásul egy olyan fogást készít el, ami néhány perc alatt összedobható. Kezdés ma este 19.25-kor a Győr+ TV-n!
Újabb szuper recept, nem csak nyárra, a Győr+ Televízió séfjétől.
Egy finom vendégváró ételt készít el Koksza, a Panír konyhafőnöke. A győriek nagy kedvence az „arrabonás” gombás melegszendvics kitűnően passzol nyáresti beszélgetésekhez. A könnyű fogáshoz elég néhány alapanyag, és percek alatt összedobható.
Két igazi nagy klasszikus elkészítését mutatja be a Panír konyhafőnöke. A gulyásnak számtalan változata van, most rendhagyó módon savanyú káposzta teszi tartalmasabbá fogásunkat. Az egytálételünk mellé finom omlós pogácsát is sütünk, ami tökéletesen kiegészíti a főételünket.
Székelygulyás házi pogácsával: két igazi nagy klasszikus elkészítését mutatja be a Panír konyhafőnöke!
Egy nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető húsmentes fogás, melyet a legutóbbi Panír adásában is láthattak a nézők. Ez egy kifejezetten egészséges, rostban, fehérjében gazdag vegán rakott étel.
Koksza séf ezúttal a vegánoknak kedvez. Megmutatja, hogy hús és állati eredetű alapanyagokon kívül is lehet finomat főzni.
A mediterrán konyha egyik meghatározó eleme a pestó, amit sokféleképpen lehet variálni. Koksza séf most medvehagymával bolondítja meg és teszi még finomabbá a szószt.
Csirkemell medvehagymás-pestós tésztával: a mediterrán konyha egyik meghatározó eleme a pestó, amit sokféleképpen lehet variálni. Koksza séf most a medvehagymával bolondítja meg és teszi még finomabbá a szószt. Kezdés ma este 19.25-kor a Győr Plusz TV-ben!
A sertésszűz egy igazán szerethető húsfajta, és elkészítéséhez még a kezdő konyhatündérek is bátran nekiállhatnak. A Panírban Koksza séf megtölti és baconba tekeri a disznó talán legnemesebb részét. Hogy tökéletesen passzoljanak az ízek, a konyhafőnök a húst újhagymás szalonnás burgonyával és gombás szósszal tálalja.