Panír premier ma este a Győr+ TV-ben!
A Csáky rostélyost a Panír séfje most újragondolta. A marhahúst felváltotta a sertésszűz, így az étel elkészítése sokkal gyorsabb és egyszerűbb. Panír premier a Győr+ TV-ben! Kezdés ma este 19.25-kor!
A Csáky rostélyost a Panír séfje most újragondolta. A marhahúst felváltotta a sertésszűz, így az étel elkészítése sokkal gyorsabb és egyszerűbb. Panír premier a Győr+ TV-ben! Kezdés ma este 19.25-kor!
Egyre többen kísérleteznek egy különleges konyhai eljárással, a szuvidálással.
Nem véletlenül népszerű a csirkemell, hiszen ezerféleképpen el lehet készíteni. A Panírban séfünk egy-két pofonegyszerű megoldással dobja fel ezt a fogást, amit érdemes kipróbálni. Ráadásul a hétköznapok rohanásában, mindössze 15 perc alatt megfőzhető ez az étel.
Nem véletlenül népszerű a csirkemell, hiszen ezerféleképpen el lehet készíteni. A Panírban séfünk egy-két pofonegyszerű megoldással dobja fel ezt a fogást, amit érdemes kipróbálni.
A pizzát szinte mindenki szereti. Van, aki a vékony tésztásat, van, aki a vastagabbat. Tehetünk rá sokféle feltétet, de készíthetünk egyszerű paradicsomos-sajtost is.
Az orosz konyhaművészet egyik gyöngyszemét készíti el Koksza séf. Amennyire ízletes ez a fogás, olyan könnyen megfőzhető.
Panír premier csütörtök este 19:25-kor a Győr+ TV-ben! Az orosz konyhaművészet egyik gyöngyszemét készíti el Koksza séf. Amennyire ízletes ez a fogás, olyan könnyen megfőzhető.
A lecsószezonban Koksza séf sem megy el a finom magyar alapanyagok mellett, és a 80–as évek magyar „sztárételét”, a Budapest ragus karajt készíti el. Ennek a fogásnak a lelke a friss paradicsom, a paprika és a hagyma. A lecsó szerelmesei egészen biztos, hogy imádni fogják ezt az ételt.
A lecsó szezonban Koksza séf sem megy el a finom magyar alapanyagok mellett és a 80–as évek magyar „sztárételét”, a Budapest ragus karajt készíti el.
A lecsó az egyik legkedveltebb magyar nyári étel, amit sokféleképpen el lehet készíteni. Egy verziót most mi is mutatunk!