Egy jó tésztát estére? A Panírban ma pasta all’arrabbiata készül
A Győr+ Média gasztromagazinjában ma este 19.25-kor egy olasz tészta készítését mutatja be Kovacsics „Koksza” István. Tartsanak velünk!
A Győr+ Média gasztromagazinjában ma este 19.25-kor egy olasz tészta készítését mutatja be Kovacsics „Koksza” István. Tartsanak velünk!
2024-ben is folytatódik a Győr+ Televízió, Panír című gasztronómiai műsora. Kovacsics „Koksza” István idén sem változtat jól bevált koncepcióján, ugyanis továbbra is gyorsan elkészíthető, ízletes fogások elkészítést mutatja be.
Egy igazi karácsonyi finomság elkészítését mutatjuk be a Panírban. A mákos bejgli sokunk kedvence, és elengedhetetlen része az ünnepi menüsornak. Bár időigényes süteményről van szó, megéri a fáradságot, hiszen a frissen sült bejgli nem összehasonlítható a boltival.
Egy igazi karácsonyi finomság elkészítését mutatjuk be a Győr+TV főzőműsorában, a Panírban. Kezdés 20.25-kor!
A legtöbb családban már tervezés alatt az ünnepi menü, az összeállításban, tervezésben, újra gondolásban segített rádiónk chefje. Kovacsics Koksza István kiemelte, hogy az ételeket a vendégsereg összetételéhez igazítsuk.
Egy kiadós reggelit készít el nekünk Koksza séf, aki két népszerű ételt kombinál. Ki ne szeretné a hamburgert és a bundás kenyeret? Ennek az extra változata egészen biztos, hogy kiváló napindító, és bőven gondoskodik a szükséges kalória mennyiségről is.
Egy kiadós reggelit készít el nekünk Koksza séf, aki két népszerű ételt kombinál. Ki ne szeretné a hamburgert és a bundás kenyeret? Kezdés ma este 19.25-kor a Győr+ TV-n!
A Panír nem csak a magyar konyha, de külföldi gasztronómia jellegzetes ételeit is bemutatja. A muszaka egy tartalmas és ízletes rakott finomság, ahol a mediterrán és a keleti ízek találkoznak. Ráadásul a padlizsánnak valamint a zöldségeknek köszönhetően a muszaka egy igazi vitaminbomba.
A Panír című főzőműsorunk nem csak a magyar konyha, de külföldi gasztronómia jellegzetes ételeit is bemutatja. Ma este egy igazi ízletes, rakott finomsággal készül Koksza séf! Kezdés 19.25-kor a Győr+ TV-n!
Márton-nap alkalmából természetesen egy libás ételt hoztam. Ezt zöldséges, sajtos, libacombból készült fogást szerintem sokan nem ismerik, nem tartozik a magyaros, hagyományos Márton-napi fogásokhoz. Biztos vagyok benne, hogy elolvasva a receptet, összefut a nyál a szánkban. Higgyék el, érdemes elkészíteni, a biztos siker garantált!