Hirdetés
Címke: PAMOK
Hirdetés
Győr+ 2020.02.25.

Családbarát szülészet Győrben

A Petz Aladár Megyei Oktató Kórház szülészete 1995 óta bababarát, de ahhoz, hogy megfeleljen a családbarát feltételeknek, infrastrukturális fejlesztésekre volt szükség. A részleg január végére megújult, február 25-én, kedden délelőtt adták át, s mutatták be a sajtó munkatársainak.

Győr+ 2020.02.20.

Április közepén átadják a Parkolólemezt

Ha az időjárás is úgy akarja, akkor már április közepén megnyílik a három szintes kórházi Parkolólemez, amelyben 359 autó fér el - jelentette be a helyszíni bejáráson Sárkány Péter, a Győri Térségfejlesztési és Projektmenedzsment Kft. ügyvezetője.

Hajba Ferenc 2020.02.15.

Biztató hírek a kórházból

„Jelen pillanatban egyetlen influenzás fekvőbeteget sem kezelünk a kórház fertőző osztályán” – mondta el a biztató hírt dr. Süle János belgyógyász, infektológus, osztályvezető főorvos. Egy esetben Dél-Kelet-Ázsiából érkező beteg koronavírusra gyanakodott a tünetei alapján, de ezt a kórt teljesen kizárták, a laborvizsgálatok az influenzavírus „A” típusát mutatták ki, őt pár napig benn tartották, de már gyógyultan távozott.

Hajba Ferenc 2020.01.25.

Európa-szintű a győri onkológia

Tizennégy doktor, közülük tíz szakorvos, összesen huszonöt szakvizsgával, dolgozik a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház onkológiai osztályán – mondta el érdeklődésünkre dr. Pintér Tamás osztályvezető főorvos. A kérdés azért vált aktuálissá, mert Korózs Lajos szocialista országgyűlési képviselő, a parlament népjóléti bizottságának elnöke egy sajtótájékoztatón azt állította: összesen két szakorvosa van a győri onkológiának, ráadásul egyikük maga is rákos, tehát ő sem tud mindig a betegei rendelkezésére állni.

Győr+ 2020.01.10.

Fontos műszert kapott a gyermekfülészet

Rádiófrekvenciás sebészeti készüléket adományozott tizenhárom cég és civil szervezet a győri Petz Aladárt Megyei Oktató Kórház gyermekfülészeti részlegének.

Pulai Sarolta 2019.12.17.

Mindennapok angyalai

Idén már ötödik alkalommal részesült jutalomban a Petz Aladár Megyei Oktatókórház 40 munkatársa, az Eurofleet Zrt. és a Hovány Alapítvány jóvoltából.

Koloszár Tamás 2019.12.09.

Újdonságok a gyógyításban

Győrben tartotta ülését a Magyar Tudományos Akadémia Veszprémi Területi Bizottsága Gasztroenterológiai Munkabizottsága. A tudományos ülés részleteiről dr. Rácz István professzort, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház gasztroenterológiai osztályának osztályvezető főorvosát, európai szaktekintélyt kérdeztük.

Győr+ 2019.12.04.

Megújul a Bem téri szökőkút

A város több szökőkútja is látványos, téli fedést kapott, amely nem csak védi a csobogókat, de az oldalán maga az alkotás is látható. A szökőkút felújítási program folytatódik, tavasszal megújul a Bem téri szökőkút.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat