Címke: PAMOK
Hirdetés
Győr+ 2021.03.22.

Életerőt vittek a kórházba

Egy raklapnyi Vis Vitalis ásványvizet ajándékozott a Pannonhalmi Bencés Apátság a Petz Aladár Egyetemi Oktatókórháznak. Az adomány közel 500 Covid-osztályon dolgozó orvos, nővér és ápoló egynapi vízszükségletét oldja meg.

Hajba Ferenc 2021.03.19.

Tizenhét Covid-osztály fogadja a betegeket a kórházban

A győri kórházban is éles a helyzet. Tizenhét Covid-osztály fogadja a koronavírusos betegeket, aki között vannak már a hetvenes, nyolcvanas években született emberek is. A harmadik hullámban megjelenő mutánsok háromszor-négyszer fertőzőbbek, mint az első két hullám kórokozói. Naponta háromszor értékeljük a helyzetet, s próbáljuk elhelyezni a rászorulókat – jellemzi a járvány által kialakult állapotokat dr. Jávor László, a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház főigazgató főorvosa.

mti 2020.12.30.

Megérkezett a vakcinaszállítmány a győri kórházba

Szerdán, néhány perccel negyed 11 után megérkezett a Pfizer-BioNTech koronavírus-vakcináit szállító autó a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba - jelentette az M1 helyszínen tartózkodó tudósítója.

Győr+ 2020.12.21.

Széchenyi Egyetem: két díj a győri kórház segítéséért

A Petz Aladár Kórházért Díjat adományozta az intézmény vezetése dr. Szekeres Tamásnak, a győri Széchenyi István Egyetem korábbi főigazgatójának-rektorának, valamint dr. Kovács Zsoltnak, az egyetem kancellárjának. Mindketten fontos szerepet játszottak az egészségtudományi képzés fejlesztésében, ami hozzájárul ahhoz, hogy a térségben élő betegek jobb ellátást kapjanak.

Ficsór Dávid 2020.12.11.

Milliós börcsi segítség a kórháznak

Ahogy arról korábbi Híradónkban már beszámoltunk, a Győr mellett található Börcs község egy jótékonysági kezdeményezést hívott életre, hogy ezzel támogassák a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházat, a koronavírus-járvány elleni védekezésben. Az Összefogás a Győri Kórházért Facebook csoporthoz 855-en csatlakoztak.

Havassy Anna Katalin 2020.12.08.

Még adhatsz lélegzetvételnyi szeretetet

Ahogy arról már többször beszámoltunk, közös jótékonysági akcióban fogott össze a Lurkó Alapítvány és a Győr+ Média. Szeretnénk ha sikerülne az álom és megvásárolhatnánk azt a három eszközt, amely összesen 2 millió forintba kerül. Most mindenki tehet egy cseppnyi csodát.

Hirdetés