Címke: PAMOK
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.06.06.

400 macit gyűjtöttek a beteg gyermekeknek a rendőrök

A „Maci Kórház Menjünk Együtt Haza” kezdeményezés egyre inkább sikeres, ami mutatja, hogy az emberek szeretettel és figyelemmel fordulnak a kórházban lévő beteg gyermekek felé. Nincs ez másként a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságon sem, amelynek a dolgozói több mint 400 macit gyűjtöttek össze és adtak át a Lurkó Alapítványnak.

Pécskai István 2023.02.01.

Harc a petefészekrák ellen

Különleges festményeket bemutató kiállítás nyílt a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház (PAEOK) C épületének aulájában. A tárlat igyekszik felhívni a figyelmet a petefészekrák tüneteire. A Mályvavirág Alapítvány május 8., a petefészekrák világnapja alkalmából hirdetett korábban művészet-egészségügyi pályázatot.

Győr+ 2021.03.22.

Életerőt vittek a kórházba

Egy raklapnyi Vis Vitalis ásványvizet ajándékozott a Pannonhalmi Bencés Apátság a Petz Aladár Egyetemi Oktatókórháznak. Az adomány közel 500 Covid-osztályon dolgozó orvos, nővér és ápoló egynapi vízszükségletét oldja meg.

Hajba Ferenc 2021.03.19.

Tizenhét Covid-osztály fogadja a betegeket a kórházban

A győri kórházban is éles a helyzet. Tizenhét Covid-osztály fogadja a koronavírusos betegeket, aki között vannak már a hetvenes, nyolcvanas években született emberek is. A harmadik hullámban megjelenő mutánsok háromszor-négyszer fertőzőbbek, mint az első két hullám kórokozói. Naponta háromszor értékeljük a helyzetet, s próbáljuk elhelyezni a rászorulókat – jellemzi a járvány által kialakult állapotokat dr. Jávor László, a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház főigazgató főorvosa.

mti 2020.12.30.

Megérkezett a vakcinaszállítmány a győri kórházba

Szerdán, néhány perccel negyed 11 után megérkezett a Pfizer-BioNTech koronavírus-vakcináit szállító autó a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba - jelentette az M1 helyszínen tartózkodó tudósítója.

Győr+ 2020.12.21.

Széchenyi Egyetem: két díj a győri kórház segítéséért

A Petz Aladár Kórházért Díjat adományozta az intézmény vezetése dr. Szekeres Tamásnak, a győri Széchenyi István Egyetem korábbi főigazgatójának-rektorának, valamint dr. Kovács Zsoltnak, az egyetem kancellárjának. Mindketten fontos szerepet játszottak az egészségtudományi képzés fejlesztésében, ami hozzájárul ahhoz, hogy a térségben élő betegek jobb ellátást kapjanak.

Ficsór Dávid 2020.12.11.

Milliós börcsi segítség a kórháznak

Ahogy arról korábbi Híradónkban már beszámoltunk, a Győr mellett található Börcs község egy jótékonysági kezdeményezést hívott életre, hogy ezzel támogassák a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházat, a koronavírus-járvány elleni védekezésben. Az Összefogás a Győri Kórházért Facebook csoporthoz 855-en csatlakoztak.

Hirdetés