Címke: Olimpiai Sportpark
Hirdetés
Pécskai István 2023.12.12.

Nagyot alkotna az olimpián a győri tornászduó

Mészáros Krisztoferre és Bácskay Csengére is nagyon büszkék lehetnek a győriek. A fiatal tornászok idén hatalmas küzdelemben kivívták a kvalifikációt a jövő évi párizsi olimpiára. A Győr+ Média stábja kedden az Olimpiai Sportparkban testközelből láthatta, hogy a két klasszis még az ünnepi időszak közeledtével is gőzerővel készül az ötkarikás játékokra.

Mireider Máté 2023.09.20.

Hatalmas sportfesztiválra készül Győr, jön az Európai Sporthét!  

Az Európai Sporthét az Európai Bizottság kezdeményezése, amelyet 2015 óta minden évben megrendeznek a sport és a testmozgás népszerűsítése jegyében. A nemzetközi eseménysorozat idén 2023. szeptemberben 23-30. között zajlik szerte Európában, így Magyarországon is.

Ficsór Dávid 2023.02.25.

Az evezősök krémje Győrben versenyez a hétvégén

A Magyar Evezős Szövetség, a Győri Atlétikai Club, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség, valamint a Magyar Diáksport Szövetség 33. alkalommal rendezi meg a Magyar Evezős Ergométeres Nyílt Országos Bajnokságot, az Egyetemi, Evezős Ergométeres Országos Bajnokságot és ehhez kapcsolódva az Evezős Ergométer MEFOB-ot és az Evezős Ergométeres Diákolimpiát.

Nagy Roland 2022.07.02.

Harminc magyar éremmel zárult a világfesztivál

A magyar csapat 30 érmet szerzett a Győrben vasárnap véget ért 5. Ifjúsági Asztalitenisz Világfesztiválon. Az Olimpiai Sportpark három csarnokában 54 asztalon rendezett, hatnapos eseményen 20 ország 232 sportolója vett részt, és összesen 1618 mérkőzést játszottak a versenyzők.

Petrov Iván 2022.04.14.

Győrben edzőtáborozik a rúdugró válogatott

Az Olimpiai Sportpark az egyik legmodernebb komplex sportlétesítmény Magyarországon, amely az atléták felkészülését is tökéletesen szolgálja. A szabadtéri atlétika pálya mellett rendelkezésre áll egy 140 méter hosszú futófolyosó, amely a nem csak a sprinterek igényeit szolgálja, hiszen a futószámok versenyzői mellett itt edzhetnek a rúdugrók, a távolugrók, a magasugrók és a súlylökők is. Ezt a lehetőséget használta ki most a magyar rúdugró válogatott, amely különböző korosztályok tehetségeivel több hetet tölt Győrben edzőtáborban.

Németh Boglárka 2022.03.25.

II. Győri Összetartás Küzdelmek Napja az OSP-ben

Sportos hétvégére csábítanak a karatésok Győrben. Március 27-én, vasárnap délelőtt 10 órától szervezik meg a II. Győri Összetartás Knock Down Karate Küzdelmek Napját az Olimpiai Sportparkban.

Hirdetés