Hirdetés
Címke: Olimpiai Sportpark
Hirdetés
Németh Boglárka 2021.11.30.

Rekordkísérlet az OSP-ben

Rekordkísérletre hívja a Győr városa és a Győri Atlétikai Club a mozogni vágyókat. Győr 750 éves királyi várossá válásának alkalmából 750 métert kell evezni ergométeren az Olimpiai Sportparkban, ahol nem a teljesítmény, hanem a részvétel számít. A 80 ergométerre 10 ezer embert várnak öt nap alatt a szervezők. A rekordkísérlethez a Győr+ Média munkatársai is csatlakoztak.

Ficsór Dávid/Havassy A. Katalin 2021.11.27.

Lövésektől hangos az Olimpiai Sportpark

Sportlövők népesítik be a hétvégén a győri Olimpiai Sportparkot, ahol egyszerre több verseny is zajlik. A szervezést és helyszínt ötösre értékelték, s már a 2024-es győri EB is előjött.

Győr+ 2021.09.04.

A sportág ikonjai küzdöttek a tatamin

Szombaton rangos judoversenynek adott otthont az Olimpiai Sportpark, ahol négy tatamin küzdöttek egymással különböző kategóriákban és súlycsoportokban a legjobb masters cselgáncsozók. A viadalra a hazai sportolók mellett tizennégy országból érkeztek még versenyzők.

Győr+ 2021.08.21.

Két napig repül a korong Győrben

Hagyományteremtő szándékkal rendezi meg a Magyar Repülő Korong Szövetség a 4 Nemzet Kupa elnevezésű, meghívásos Ultimate frizbi versenyt.

Győr+ 2021.08.15.

4 ország összecsapása az Olimpiai Sportparkban

Hagyományteremtő szándékkal rendezi meg a Magyar Repülő Korong Szövetség a 4 Nemzet Kupa elnevezésű, meghívásos Ultimate frizbi versenyt - számolt be róla a Metropol.

Nagy Roland 2020.10.29.

Szombaton rendezik Győrben a boksz OB döntőit

Szerdán a selejtezőkkel kezdődött és szombaton 15 órától a döntőkkel zárul a Papp László Felnőtt Ökölvívó Magyar Bajnokság Győrben, az Olimpiai Sportparkban.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat