Címke: Olimpiai Sportpark
Hirdetés
Ficsór Dávid 2023.02.25.

Az evezősök krémje Győrben versenyez a hétvégén

A Magyar Evezős Szövetség, a Győri Atlétikai Club, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség, valamint a Magyar Diáksport Szövetség 33. alkalommal rendezi meg a Magyar Evezős Ergométeres Nyílt Országos Bajnokságot, az Egyetemi, Evezős Ergométeres Országos Bajnokságot és ehhez kapcsolódva az Evezős Ergométer MEFOB-ot és az Evezős Ergométeres Diákolimpiát.

Nagy Roland 2022.07.02.

Harminc magyar éremmel zárult a világfesztivál

A magyar csapat 30 érmet szerzett a Győrben vasárnap véget ért 5. Ifjúsági Asztalitenisz Világfesztiválon. Az Olimpiai Sportpark három csarnokában 54 asztalon rendezett, hatnapos eseményen 20 ország 232 sportolója vett részt, és összesen 1618 mérkőzést játszottak a versenyzők.

Petrov Iván 2022.04.14.

Győrben edzőtáborozik a rúdugró válogatott

Az Olimpiai Sportpark az egyik legmodernebb komplex sportlétesítmény Magyarországon, amely az atléták felkészülését is tökéletesen szolgálja. A szabadtéri atlétika pálya mellett rendelkezésre áll egy 140 méter hosszú futófolyosó, amely a nem csak a sprinterek igényeit szolgálja, hiszen a futószámok versenyzői mellett itt edzhetnek a rúdugrók, a távolugrók, a magasugrók és a súlylökők is. Ezt a lehetőséget használta ki most a magyar rúdugró válogatott, amely különböző korosztályok tehetségeivel több hetet tölt Győrben edzőtáborban.

Németh Boglárka 2022.03.25.

II. Győri Összetartás Küzdelmek Napja az OSP-ben

Sportos hétvégére csábítanak a karatésok Győrben. Március 27-én, vasárnap délelőtt 10 órától szervezik meg a II. Győri Összetartás Knock Down Karate Küzdelmek Napját az Olimpiai Sportparkban.

Szigeti Sándor 2022.01.26.

Győrben készül a brazil és a magyar bokszválogatott

Az Olimpiai Sportparkban készül ezekben a napokban a magyar és a brazil boksz válogatott. A mieink számára ez az utolsó válogatott összetartás a debreceni Bocskai-emlékverseny előtt, amely az elmúlt évek során Európa egyik legrangosabb amatőr viadalává nőtte ki magát.

Hirdetés