Címke: nyugdíjas
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.04.10.

Dr. Dézsi: Szintet lépünk és előre megyünk!

A nehézségek ellenére a legsikeresebb négy esztendőt tudhatja maga mögött Győr városa, folyamatosan zajlottak a fejlesztések az elmúlt időszakban, kidolgozott tervek pedig szép számmal akadnak a következő időszakra vonatkozóan is. A pénteken bemutatandó programjáról is beszélt a rádiónkban tartott polgármesteri viziten dr. Dézsi Csaba András, aki úgy fogalmazott: a 2024-es évhez igazodva 24 pontban foglalta össze elképzeléseit, a győriek véleménye alapján, a lakók érdekeit képviselve úgy, ahogy azt eddig is tette!

Győr+ 2024.03.08.

Mindent az online biztonságról a győri Borostyán Klubban

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársa a Mátrix Program keretében a győri Borostyán Nyugdíjas Klubba látogatott el, ahol számos bűnmegelőzési tanáccsal látta el a rendezvény résztvevőit.

J. Kovács Andrea 2024.02.29.

Családias hangulatú találkozó a Nefelejcs Nyugdíjas Klubban

Szerdán délután a Nefelejcs Nyugdíjas Klubban folytatódott a Beszélgess a polgármesterrel sorozat. Az újvárosi családi házban tartott kellemes hangulatú találkozón érdeklődéssel és sokféle kérdéssel fogadták dr. Dézsi Csaba Andrást.

P. Csapucha Adrienn 2024.02.28.

Dr. Dézsi: polgármesterként a győriek érdekeit kell képviselnem!

Kéthetente esedékes polgármesteri látogatására érkezett rádiónk stúdiójába szerdán dr. Dézsi Csaba András. A vizitelő városvezető főként a közgyűlésen elfogadott döntésekről beszélt, de a folyamatosan fejlődő Győr aktuális projektjeiről, beruházásairól, terveiről is szólt a város első embere.

P. Csapucha Adrienn 2024.02.14.

Kéthetente szerdánként Győrről a győrieknek

A megszokottaktól eltérő napon kereste fel rádiónkat dr. Dézsi Csaba András, aki ezentúl ugyancsak kéthetente, ám szerdánként érkezik majd polgármesteri vizitre stúdiónkba. A városvezető a modern mentőállomás fontosságáról beszélt elsőként, de egy ugyancsak kiemelt témáról, a lakáshelyzetről is kérdezték a műsorvezetők, végezetül pedig a sportélet is terítékre került.

Győr+ 2024.02.12.

A napokban érkezik a 13. havi nyugdíj

A napokban érkezik a 13. havi nyugdíj. Februárban a nyugdíjasok az alapnyugdíjukkal együtt átlagosan több mint 460 ezer forintot kapnak kézhez. Csak a 13. havi nyugdíjra 449 milliárd forintot különítettek el az idei költségvetésben. Magyarországon a lakosság negyede idős ember, így mintegy 2 és félmillióan jogosultak nyugdíjra.

Pulai Sarolta 2023.10.16.

Polgármesteri látogatás a Szerencse Nyugdíjas Klubban

A Szerencse Nyugdíjas Klubot köszöntötte hétfő délután dr. Dézsi Csaba András polgármester, és ha már ott járt, ajándékot is vitt magával. Az önkormányzat nevében 200 ezer forint adományt adott át Horgony József elnöknek.

Németh Boglárka 2023.10.07.

Az időseket ünnepelték Likócson is

Október 1-jén ünnepeljük a szépkorúakat, hiszen ez az Idősek Világnapja. A Likócsi Közösségi Házban is mindig programokkal kedveskednek a helyi idősekből álló közösségnek. Szombaton zenés műsorral készültek számukra. Az eseményen köszöntőt mondott a város alpolgármestere, dr. Pergel Elza.

J. Kovács Andrea 2023.09.04.

Kényelmes tér, számos lehetőség a Generációk Háza

Háznyitogatóval várja a győrieket a kívül-belül megújult Generációk Háza szeptember 16-án. Tágas terek, akadálymentes mosdók, lift, légkondicionálás teszik kényelmessé az itt tartózkodást, a szabadidő valóban kellemes eltöltését a számos szakkör vagy klub valamelyikében.

Hirdetés