Címke: nyugdíjas
Hirdetés
Győr+ 2022.08.15.

Alkotó nyugdíjasokat várnak

A győri önkormányzat Idősügyi tanácsa, a megyei Pannon Nyugdíjas Egyesület és az Arrabona Városi Nyugdíjas Egyesület nyugdíjasok alkotásait várja, amelyekből kiállítást rendeznek.

Havassy Anna Katalin 2022.07.09.

Szeretetet adnak a társállatok

Egyre többünknek van otthon kisállata. Fontosak számunkra, gondoskodunk róluk. A társállatok sokat tehetnek hozzá az életünkhöz.

J. Kovács Andrea 2022.06.07.

Nevess, játssz, mozogj!

Ugye te is derűs, egészséges és nyugodt időskorra vágysz? Az viszont már kevésbé tudatosul benned, hogy te is sokat tehetsz ezért.

Győr+ 2022.06.03.

Ne legyen csalók áldozata!

Trükkös módszerrel próbálnak pénzhez jutni a bűnelkövetők Győr-Moson-Sopron megyében.

Németh Boglárka 2022.04.06.

Fogyasztóvédelmi kisokos nyugdíjasoknak

Sok veszély fenyegeti a fogyasztókat a piacon. A nyugdíjasokra, akik kevesebb helyről tudnak tájékozódni, még több veszély leselkedik, főleg, ha az internetről vagy katalógusból rendelnek, illetve ha későn döntenek úgy, hogy a vásárolt terméket visszacserélnék, vagy esetleg vissza szeretnék küldeni.

MTI 2022.01.07.

Többféle pluszpénz is érkezik idén a nyugdíjasoknak

Ötszázalékos nyugdíjemelés, teljes összeget jelentő 13. havi juttatás, nyugdíjprémium - Tállai András közlése szerint a jelenlegi állás szerint ezekkel mindenképpen számolhat idén a két és fél millió, nyugdíjban és nyugdíjszerű ellátásban részesülő személy.

Győr+ 2021.05.28.

A biztonságos közlekedésért kerekeztek

Nyugdíjasok részére szerveztek biciklitúrát a Győri Rendőrkapitányság Baleset-megelőzési Bizottság munkatársai. Az akcióval a biztonságos, szabályos közlekedésre szerették volna felhívni a figyelmet.

Hirdetés