Polgármesteri látogatás a Szerencse Nyugdíjas Klubban

Pulai Sarolta Fotó: Vig Norbert
2023.10.16. 18:08

A Szerencse Nyugdíjas Klubot köszöntötte hétfő délután dr. Dézsi Csaba András polgármester, és ha már ott járt, ajándékot is vitt magával. Az önkormányzat nevében 200 ezer forint adományt adott át Horgony József elnöknek.

,,Győr erejét az itt elő emberek adják, hiszen nélkülük nem lenne ilyen szép az otthonunk. A fejlődés töretlen, ha belegondolunk, hogy a Vagongyár is már majdnem 130 éve itt van. Az, hogy ilyen helyen élhetünk, nagyban köszönhető az itt lakóknak, és legfőképp a szépkorúaknak. Hiszen ők voltak azok, akik megteremtették számunkra azt a Győrt, amely 2022-ben elnyerte a legélhetőbb város címet. Köszönjük önöknek, amit tettek és tesznek. Szeretek idős klubokba járni, hiszen rengeteg bölcs emberrel találkozhatok. Azt kívánom önöknek, hogy a boldogságot aktivitást és a nyitottságot őrizzék meg” -mondta a polgármester, majd átnyújtotta ajándékát.

Horgony József elnök elmondta, nagyon hálásak a támogatásért.

,,A Szerencse Nyugdíjas Klub jelenleg 81 fővel működik, és sok közös programot szervezünk a klub tagjainak. Köszönjük polgármester úrnak a támogatását, jó helyre kerül majd az összeg, hiszen tudjuk belőle a kiadásainkat fedezni. Örülök annak, hogy a klub tagjai a mai napon ilyen szép számban eljöttek.

A pénzadományon kívül a tombolanyeremények közé is vitt ajándékot a város első embere: Gerzson és Panka könyveket ajánlott fel.

Galéria: Vig Norbert

Kapcsolódó témák: #idősklub | #nyugdíjas | #támogatás |