Családias hangulatú találkozó a Nefelejcs Nyugdíjas Klubban

J. Kovács Andrea Fotó: Vig Norbert
2024.02.29. 09:37

Szerdán délután a Nefelejcs Nyugdíjas Klubban folytatódott a Beszélgess a polgármesterrel sorozat. Az újvárosi családi házban tartott kellemes hangulatú találkozón érdeklődéssel és sokféle kérdéssel fogadták dr. Dézsi Csaba Andrást.

Mint számos alkalommal, most is szóba kerültek a közlekedéssel és a parkolással kapcsolatos problémák. Parkolóhelyből sosincs elég, ezért jó hír a szigetieknek és az újvárosiaknak, hogy a közeljövőben újabbakat alakítanak ki. Az egyik tag felvetette az autóbuszvonalak tervezésének kérdését, példaként említette, hogy Szabadhegyről nem lehet eljutni a nádorvárosi köztemetőbe. A polgármester válaszában kifejtette: évenként van lehetőség felülvizsgálni ezeket a dolgokat. Egyben arra kérte a nyugdíjasokat, hogy juttassák el észrevételeiket, javaslataikat hozzá. Ezután kérdésre válaszolva ismertette a városfejlesztéssel kapcsolatos legfontosabb terveket és tudnivalókat.

A jelenlévők örömmel értesültek a nyugdíjas klubok házának áprilisi átadásáról. A ház nagy segítséget jelent minden klubnak a közösségi programok szervezésében, hiszen forgó rendszerben, jelképes összegért használhatják majd.

Végül dr. Dézsi Csaba András átnyújtotta vendéglátóinak a százezer forintos adományt jelképező táblát.

Galéria: Vig Norbert

TV-s szerkesztő: Németh Boglárka