Címke: női foci
Hirdetés
Pécskai István 2023.09.19.

ETO-játékosok a Nemzetek Ligájában

Idei ötödik bajnoki mérkőzését is megnyerte az ETO FC Győr élvonalbeli női labdarúgócsapata, így jelenleg hibátlan teljesítménnyel áll a táblázat élén.

Pécskai István 2023.09.15.

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Az ETO FC Győr női labdarúgócsapata, az NB I listavezetőjeként fogadja majd szombaton 16 órakor, a táblázat ötödik helyén tanyázó, Astra HFC együttesét.

Pécskai István 2023.09.13.

Klubrekord és válogatott meghívók

A Budaörs ellen szerzett tizenegy találatával gólcsúcsot döntött, klubrekordot ért el az ETO FC Győr élvonalbeli női labdarúgócsapata. Ezenkívül örömhír az együttes háza tájáról, hogy a különböző válogatottakba több mint egy csapatnyi győri játékos kapott meghívót.

Győr+ 2023.09.10.

Gólparádé csodálatos találatokkal – VIDEÓ!

Ritkán látható remek gólokkal, közte sarkazásos és ollózásos találatokkal győzte le ellenfelét, és ezzel átvette a táblázaton a vezetést, az ETO FC Győr élvonalbeli női labdarúgócsapata.

Pécskai István 2023.09.06.

A mesterhármas után bíznak a jó folytatásban

A soroksári és a diósgyőri sikert követően, az MTK elleni rangadóját is magabiztosan megnyerte az ETO FC Győr élvonalbeli női labdarúgócsapata, így három fordulót követően, hibátlan teljesítménnyel áll a táblázaton.

Győr+ 2023.09.01.

ETO–MTK női focirangadó a stadionban

Két idegenbeli győzelem után, idei első hazai mérkőzésén, szombaton 16 órakor a stadionban, az MTK együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata.

Pécskai István 2023.08.16.

Az új szezonban is döntőkbe jutna az ETO női focicsapata

Szombaton, 17 órakor a Soroksár elleni idegenbeli bajnoki meccsel kezdi meg szereplését az ETO FC Győr focicsapata az új szezonban. A zöld-fehérek címvédők a Magyar Kupában, a bajnokságot pedig másodikként zárták. Elmondhatják magukról, hogy az elmúlt két idényben négy döntőben szerepeltek, amelyek közül kettőt meg is nyertek. Az új szezonban is minden fronton az a cél, hogy bejussanak a fináléba.

Pécskai István 2023.08.03.

Sérülések és betegségek sújtják az ETO női focicsapatát

Sorra játssza rangos nemzetközi mérkőzéseit az ETO FC Győr élvonalbeli női labdarúgócsapata, amely ezúttal, pénteken 16 órakor, a Telkiben edzőtáborozó, a Bajnokok Ligájában is érdekelt, cseh Slovacko ellen lép pályára.

Hirdetés