Haladás a döntők felé

Győr+ Fotó: eto.hu
2024.04.19. 10:34

Négy forduló van még hátra a női labdarúgó NB I alapszakaszából, ahol a győri lányok ezúttal szombaton 15 órakor, hazai pályán, a Haladás-Viktória együttesét fogadják. A találkozóra a stadionban kerül sor, és a belépés ingyenes lesz!

A győri zöld-fehérek ebben az idényben, immáron harmadszor szerepelnek majd a vasi zöld-fehérek ellen, igaz eddig mindig Szombathelyen csaptak össze a csapatok: a bajnokságban 3-0-ra, míg a kupában 2-0-ra diadalmaskodtak Süléék. Ezeket az eredményeket természetesen most is szívesen elfogadná a győri szakvezetés, amely a csapatot sújtó sérüléshullám miatt, ezúttal sem számíthat majd több meghatározó játékosára. Dörnyei Balázs vezetőedző várhatóan csak közvetlenül a találkozó előtt jelöli ki a kezdőcsapatát, amelynek viszont nem lehet más célja, mint az újabb három pont begyűjtése. 

Az együttes a Magyar Kupa döntőjében való részvételt már kivívta (ETO-MTK, április 25., csütörtök, 20 óra, Budapest, Új Hidegkuti stadion), ám a biztos bajnoki fináléba kerüléshez, a számítások szerint, még legalább két győzelemre szüksége lesz. (A győri csapat a tabellán egy ponttal van a Ferencváros mögött, de hét ponttal előzi meg a Puskás Akadémiát, nyolc ponttal pedig az MTK-t.) Az ETO a szombati, hazai, Haladás elleni mérkőzés után az FTC és a Puskás Akadémia vendége lesz, míg az utolsó fordulóban, a Szekszárd látogat majd Győrbe. 

A Haladás elleni Nyugat-Dunántúli rangadó tehát az ETO számára nemcsak a kupadöntő főpróbája, de egyben haladási lehetőség is a bajnoki finálé felé.  

A találkozó a stadionban kerül megrendezésre, melyre a belépés ingyenes! A lelátóra bejutni csak a Hotel felőli bejáraton lehetséges!

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO | #labdarúgás | #női foci |