Szombati rajt a hölgyeknél, hajrá ETO!

Győr+ Fotó: eto.hu
2024.02.29. 06:42

Hosszú szünet után folytatódik a női labdarúgó NB I, és a táblázaton második helyen álló ETO FC Győr együttese, az ötödik helyen tanyázó Diósgyőr csapatát fogadja, szombaton 14 órakor, a stadion „kemping” pályáján.

Nem mondhatni, hogy ideális körülmények között készülhetett a bajnokság tavaszi folytatására az ETO, hiszen az elmúlt tíz napban mindössze nyolc játékosnak tarthatott edzést a szakmai stáb. A csapatkapitány Öreg mellett, Sali, Zágonyi, Nagy Sz., a három idegenlégiós, Ladhani, White és McCarthy, valamint az ifiből felkerült Rajkovics vett rész a győri foglalkozásokon. A többiek, Kovács L., Nagy F., Süle, Vachter, Savanya, Borók, Frajtovics, Petrovics, Spilenberg és Horváthová, a különböző válogatottaknál voltak érdekeltek, míg Kocsán, Vida, Szabová és Krizsanová, sérülés miatt, egyelőre csak rehabilitációs edzéseket teljesített.

Mindössze két közös edzés maradt arra, hogy az ETO felkészüljön a Diósgyőr elleni találkozóra, amelyen nagy csata várható, hiszen a borsodi együttes egy nagyon stabil csapat, amelyben volt és jelenlegi válogatottak mellett, idegenlégiósok is megtalálhatók. A hazaiak célja természetesen nem lehet más, mint a három pont megszerzése, hogy aztán már annak tudatában várják majd a forduló rangadójának, az FTC-MTK összecsapásnak a végeredményét.      

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás | #női foci |