ETO: Borók is bekerült a női fociválogatottba

Pécskai István Fotó: eto.hu
2024.02.20. 15:21

A magyar női labdarúgó-válogatott pénteken 17.45 órakor, a felcsúti Pancho Arénában fogadja a belga nemzeti együttest, az oda-visszavágós párharc tétje a Nemzetek Ligájában az A ligába jutás. A mieink Telkiben készülnek a találkozóra és a február 27-ei visszavágóra.

A magyar keretbe a legtöbb játékost eddig is az ETO FC Győr adta, hiszen Kovács L., Nagy F., Savanya, Süle és Vachter lévén, öt labdarúgó képviseli a zöld-fehéreket, ám ez a szám most bővült, mert a kapus Borók Dorina személyében ma újabb győri csatlakozik az együtteshez.

A Nemzetek Ligájának rájátszásában szerepel a szerb válogatott is, így az ETO védője, Andjela Frajtovics is érdekelt lesz a sorozatban.

Az U19-es magyar válogatott Portugáliában vesz részt nemzetközi négyes tornán, és az együttesbe meghívást kapott három győri játékos, Spilenberg Maja, Kern Fanni és Petrovics Petra. A szlovák utánpótlás-válogatott szintén nemzetközi mérkőzéseken szerepel, és a csapat tagja lesz az ETO-ból Horváthová Szimona, míg Szabová Sofia bokasérülése miatt, kénytelen volt lemondani a szereplést.

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #női foci |