Címke: nevelés
Hirdetés
Győr+ 2023.01.03.

Nyugodtabb évre számítottak

Előzetesen könnyebb esztendőre számítottak az ezt megelőző évek viszontagságai után, de a háború következtében kialakult energiaválság, és a különböző megmozdulások is hatással voltak a oktatói, nevelői munkára. Ezt mondta Híradónknak Horváth Péter.

J. Kovács Andrea 2022.11.30.

Szeresd magadat!

Zsúfolásig megtöltötték az érdeklődők a Czuczor Gergely Gimnázium dísztermét, ahol a Bencés estek sorozat vendégeként Uzsalyné dr. Pécsi Rita tartott előadást.

hirdetés
Győr+ 2022.09.03.

Audi Hungaria Iskolaközpont Győr: Újdonságokkal indul a tanév

A neves intézmény, külföldön működő német iskolaként, a 2022/23-as tanévet megújult képzési koncepcióval indítja, amely keretében mind az általános iskolában (1-4 évfolyam), mind a 8 évfolyamos gimnáziumban a német előírásoknak megfelelően folyik az oktatás.

Ficsór Dávid 2022.08.25.

Színes lesz az évkezdet a Szivárvány Óvodában

Az adyvárosi intézmény udvara öt virágládával és hozzá illő virágokkal bővült a napokban. Radnóti Ákos, a körzet önkormányzati képviselője saját képviselői keretéből vásárolta és ajánlotta fel az ovi számára a nem csak szép, de több szempontból is hasznos díszeket.

Enyedi Dóra pszichológus, TudásÉpítők 2022.08.15.

Rózsaszínű az anyaság?

Milyen is a valódi anyaság? Egy könnyed rózsaszínű érzés? Egy babaillatú, álomporos időszak? A női lét kiváltsága? Évekig tartó kialvatlanság? Folyamatos aggódás? Ezek közül kicsit mindegyik. Mert egy anya egyszerre érezheti magát boldognak és fáradtnak, szerencsésnek és stresszesnek, különlegesnek és bizonytalannak. És még számtalan érzés kavaroghat ilyenkor egy nőben egyszerre. Ahogy minden ember, minden nő egyedi, úgy az anyaság megélése is teljesen egyedi.

Győr+ 2022.06.04.

Zöld Audisok

„Környezetvédelem és hulladékmegelőzés – Hogyan tegyük szebbé a világot?" – mottó jegyében környezetvédelmi projektnapot tartottak az Audi Hungaria Zrt., az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ és a Büchl Hungaria Kft. együttműködésében.

Ficsór Dávid 2022.05.25.

„Az egyik legjobb befektetés a jövőbe a gyerekház”

Szerdán felavatták a Biztos Kezdet Gyerekházat Győrszemerén, melynek célja a hátrányos helyzetű gyermekek egészséges fejlődésének biztosítása, fejlődési lemaradásuk kompenzálása, szüleik gyermeknevelési kompetenciáinak erősítése.

J. Kovács Andrea 2022.04.10.

Gyerek és háziállat

Minden gyerek életében eljön a pillanat, amikor háziállatot szeretne. Bizony, szülő legyen a talpán, aki ilyenkor helyes döntést tud hozni.

Ficsór Dávid 2021.11.10.

Letették a koroncói Bodza Bölcsőde alapkövét

Szerda délután letették a koroncói Bodza Bölcsőde alapkövét. A beruházás a Területfejlesztési Operatív Program keretében 310 millió forint vissza nem térítendő támogatásból valósul meg.

Hirdetés