Hirdetés
Címke: nevelés
Hirdetés
Győr+ 2022.06.04.

Zöld Audisok

„Környezetvédelem és hulladékmegelőzés – Hogyan tegyük szebbé a világot?" – mottó jegyében környezetvédelmi projektnapot tartottak az Audi Hungaria Zrt., az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ és a Büchl Hungaria Kft. együttműködésében.

Ficsór Dávid 2022.05.25.

„Az egyik legjobb befektetés a jövőbe a gyerekház”

Szerdán felavatták a Biztos Kezdet Gyerekházat Győrszemerén, melynek célja a hátrányos helyzetű gyermekek egészséges fejlődésének biztosítása, fejlődési lemaradásuk kompenzálása, szüleik gyermeknevelési kompetenciáinak erősítése.

J. Kovács Andrea 2022.04.10.

Gyerek és háziállat

Minden gyerek életében eljön a pillanat, amikor háziállatot szeretne. Bizony, szülő legyen a talpán, aki ilyenkor helyes döntést tud hozni.

Ficsór Dávid 2021.11.10.

Letették a koroncói Bodza Bölcsőde alapkövét

Szerda délután letették a koroncói Bodza Bölcsőde alapkövét. A beruházás a Területfejlesztési Operatív Program keretében 310 millió forint vissza nem térítendő támogatásból valósul meg.

J. Kovács Andrea 2021.11.08.

Legyen napi rutin a környezetvédelem!

Szabó Krisztiánné Ancsa környezetkutató, vagyis a környezetben és a természetben lévő összefüggéseket tanulmányozza. Hivatása, a környezettudomány a környezet, a természet és az ember közötti kapcsolatokkal foglalkozik. Ebbe több tudományág is beletartozik, úgy mint az ökológia, a biológia, a humánökológia, a környezetpszichológia vagy a környezetszociológia. Őt – háromgyermekes anya lévén – leginkább a környezeti nevelés foglalkoztatja. Tudja, hogy gyermekeink jelentik a Föld jövőjét, ezért mindennél fontosabb, hogyan fognak viszonyulni a bolygóhoz és az ő gyermekeiket hogyan tudják megtanítani a fenntarthatóságra.

J. Kovács Andrea 2021.09.08.

Az okostelefon legyőzi a könyvet?

Nemrég ért véget az Ünnepi Könyvhét, amellyel egy időben volt a Gyermekkönyvnapok is. Számos óvodást és iskolást csalogatott a rendezvény a könyvek közelébe, és a vásári forgatagban örömmel lapozták az újdonságokat. Vajon lesz-e belőlük olvasó felnőtt? Szabó Juditot, a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér olvasószolgálatának vezetőjét kérdeztük.

MTI 2021.02.03.

Novák: legyen több munkahelyi bölcsőde!

A családokért felelős tárca nélküli miniszter arra biztatja a munkaadókat, hogy működtessenek munkahelyi bölcsődéket. Novák Katalin szerdán a Facebook-oldalán bejelentette, az ilyen bölcsődék létrehozására több milliárd forintos összegű pályázatot írnak ki.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat