Címke: Magyar kultúra hete
Hirdetés
Földvári Gabriella 2022.01.13.

Egy hét a magyar kultúra jegyében

A január 22-i magyar kultúra napjához kapcsolódva január 17. és 23. között Győr is színes programsorozattal tiszteleg az ünnep előtt.

Földvári Gabriella 2022.01.10.

A magyar kultúra hete

A január 22-i magyar kultúra napjához kapcsolódva január 17. és 23. között Győr is színes programsorozattal tiszteleg az ünnep előtt. Előadások, zenei és színházi rendezvények, irodalmi és zenés műsorok, kiállítások, gyermek programok várják az érdeklődőket.

Farkas Mónika 2021.01.25.

Ifjúkora óta nem engedi el a trombitát

A magyar kultúra napján, január 22-én díjazták Kránitz Imre trombitaművészt, a Győri Filharmonikus Zenekar munkatársaként nyújtott kiemelkedő színvonalú tevékenységéért.

Papp Zsolt 2021.01.22.

Elismerések a magyar kultúra napján

Kara Zsuzsanna balettművész és Szikra József színművész Győr Művészetéért, Nagy Vilmos, a Ménfőcsanak–Gyirmót Művelődési Központ igazgatóhelyettese Győr Közművelődéséért díjat vehetett át, míg Farsang Sándor festő-grafikusművész posztumusz városi elismerést kapott. A magyar kultúra napi városi ünnepség a Győr Plusz tévében és a város hivatalos Facebook-oldalán is látható.

Farkas Mónika 2021.01.20.

Lendületes évkezdés

A Divertimento műsorának vendége Fűke Géza volt, aki elmondta, a Győri Filharmonikus Zenekar a megérdemelt téli pihenője után, negatív COVID tesztekkel vágott bele az energikus évkezdésbe.

Papp Zsolt 2021.01.17.

Kezdődik A magyar kultúra hete Győrben

Bár a járványhelyzet nem teszi lehetővé, hogy személyesen vegyünk részt a kulturális programokon, Győrben mégis megrendezik A magyar kultúra hetét, amelynek keretében hétfőtől vasárnapig mindennap több időpontban ingyenes online kulturális eseményeket követhetünk.

Hirdetés