Címke: konyha
Hirdetés
Bodrogi Sára 2022.12.20.

Inspiráció mézeskalács díszítéséhez

Sokaknál már rég elkészültek az ünnepi hangulathoz hozzátartozó mézeskalácsok, de akik még csak ezután fognának hozzá a sütéshez, azoknak mutatunk néhány tippet, hogyan díszíthetik a finomságokat.

Győr+ 2022.12.02.

A tojásfogyasztás előnyei

A tojás talán az egyik legalapvetőbb élelmiszer, de nem csak sokszínű elkészítési módja miatt lehet jó, ha sokat fogyasztunk belőle, egészségügyi előnyökkel is jár.

Csollán Tamara 2022.12.02.

Ajándék a konyhából

Karácsonyhoz közeledve, ismét előtérbe kerül az ajándékozás kérdése. Van aki gyorsan eldönti mivel lepi meg szeretteit, mások hetekig töprengenek rajta. A rengeteg lehetőség között érdemes számba venni a saját magunk készítette finomságokat.

Győr+ 2022.11.28.

Gesztenyesütés otthon, egyszerűen

Az adventi időszakban egyre gyakrabban járja át az utcákat, tereket a karácsonyi vásárok egyik kedvelt finomságának, a sült gesztenyének a finom illata. Jó hír, hogy az otthonunkba is becsempészhetjük ezt az utánozhatatlan illatot, néhány egyszerű praktikát követve mi magunk is könnyedén elkészíthetjük a sült gesztenyét.

Győr+ 2022.11.17.

Vigyázat, mérgező lehet a teflon!

Gondos odafigyelést igényel részünkről, hogy miben készítjük el az ételeinket. Ha ugyanis sérült teflonbevonatú edényeket használunk, azzal akár mérgezővé is varázsolhatjuk az egészségesnek szánt finomságokat.

Győr+ 2022.11.03.

Nem mindegy, miben fagyasztjuk le az ételt

Nagyon praktikus találmány a fagyasztó, könnyen és egyszerűen tartósíthatunk a segítségével. Milyen jó betárazni a fagyasztóládákban a még nyers élelmiszerekből, maradékokból, hogy gyorsan ételhez juthassunk, ha épp szükségünk lenne rá. Igen ám, de fagyasztásnál arra is érdemes odafigyelnünk, hogy miben tároljuk el az élelmiszert, mert bizony nem minden alkalmas erre.

Győr+ 2021.08.31.

Lazac langyos salátával

Egy ízletes és egyszerűen elkészíthető ételt mutatunk be a Panírban, amelyet a saját és a család kedvére is elkészíthet mindenki.

Hirdetés