Címke: kajakkenu
Hirdetés
Szigeti Sándor 2023.09.04.

Győriek a kajak-kenu-vb-n

Takács Kincső és Kopasz Bálint képviselte a győri színeket a duisburgi kajak-kenu- világbajnokságon.

Pécskai István 2022.10.28.

Váratlan bejelentést tett Kopasz Bálint

Elképzelhető, hogy a 2024-es, Párizsban sorra kerülő ötkarikás eseményt követően befejezi pályafutását Kopasz Bálint. A Győri Graboplast VSE olimpiai, világ- és Európa-bajnok 25 esztendős kajakosa azért gondolkodik a visszavonuláson, mert nemcsak a sportot illetően vannak komoly céljai, hanem a civil életében is szeretné megvalósítani az álmait.

Kárpát Zsolt 2022.10.26.

Sikeres maratoni kajak-kenusokat köszöntöttek

Győrben egy ideje már hagyomány, hogy a városvezetés külön köszönti és meg is ajándékozza a hazai és világversenyeken jól teljesítő sportolókat. Szerdán délután a maratoni kajak-kenusok teljesítményét ismerték el.

MTI 2022.10.02.

Maratoni kajak-kenu vb: Magyar érmek a zárónapon

A Csay Renáta, Czéllai-Vörös Zsófia női kajakkettes a második helyen végzett a portugáliai Ponte de Limában rendezett maratoni kajak-kenu világbajnokság zárónapján. Magyarország 6 arany- és 8 ezüstéremmel az összesített medálverseny élén zárt.

Pécskai István 2022.09.07.

A remeklő győri sportolókat köszöntötték

A világ- és Európa-bajnokságon eredményes győri sportolókat köszöntötték a Városházán. A kajak-kenusok, a tornászok, az úszók és a teniszezők is kiemelkedően szerepeltek az elmúlt időszakban.

Győr+ 2022.03.23.

Összeállhat a Kopasz Bálint, Tótka Sándor szuperduó

Március eleje óta Sevillában edzőtáborozik az olimpiai bajnok, vb- és Eb-győztes Kopasz Bálint, aki idén is elsősorban fő számában, azaz kajak egyes 1000 méteren szeretne jól teljesíteni. A Győri VSE-et erősítő klasszis ugyanakkor kipróbálta a párost Tokió másik egyéni győztesével, Tótka Sándorral.

Pécskai István 2022.03.18.

Ingatlanozással foglalkozik visszavonulása után Fazekas-Zur Krisztina

Harminckét év után véget ért Fazekas-Zur Krisztina pályafutása. A kétszeres olimpiai bajnok kajakozó, aki 2012 és 2019 között erősítette a Győri Graboplast klubját, rendkívül sikeres karriert tudhat maga mögött: a két ötkarikás aranyérme mellett nyolcszor állhatott a világbajnoki dobogó legtetejére, hét alkalommal pedig az Európa-bajnokságon is diadalmaskodott.

Hirdetés