Címke: Honvéd Kadét Program
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2024.05.03.

Már követhetők a területvédelmi tartalékos katonák

Az önkéntes területvédelmi tartalékos szolgálati formát már egy ideje megújították a Magyar Honvédségen belül, és azóta is folyamatosan formálódik, fejlődik. Néhány napja a Területvédelmi Erők hivatalos közösségi oldala is elindult. Érdemes követni!

Havassy Anna Katalin 2024.03.05.

A bajtársiasság a legfőbb parancs

Rendhagyó délelőttön vettek részt a Győr és környéki Honvéd Kadét Programban résztvevő diákok és tanáraik a 19. Szalontai Ferenc Területvédelmi Zászlóalj szervezésében. Tábori lelkészek beszéltek nekik a Magyar Honvédségnél betöltött szerepükről és arról, miért is a bajtársiasság a legfőbb parancs. Az előadások végén a továbbtanulási lehetőségekről is részletes tájékoztatást kaptak a kadétok.

Havassy Anna Katalin 2024.02.09.

A fiatal önkéntes tartalékos katonalány korosztálya példaképe lehet

Rohanó, folyton változó világunkban egyre nagyobb hangsúlyt kell kapniuk az olyan értékeknek, mint a fegyelem, a csapatban való dolgozás, az összetartozás, a kitartás és az önfegyelem. A Honvéd Kadét Program és az önkéntes tartalékos katonai szolgálat kiváló lehetőség azoknak, akik szeretnék megállni a helyüket, jó közösségbe vágynak és fontos számunkra a hazaszeretet. Magyar Réka ÖTT szakaszvezető úgy döntött, a bátrak útját járja!

Havassy Anna Katalin 2024.02.05.

Győrben is sokan érdeklődnek a honvédség lehetőségeiről

A Bercsényi Technikum előtti parkoló szokatlan látványt festett február 5-én, hétfőn, ugyanis a Magyar Honvédség Toborzónapot tartott, ahol kiemelt résztvevőként a tatai tüzérekkel és a legújabb haditechnikájukkal is megismerkedhettek a résztvevők. Szeles Szabolcs alpolgármester, a városrészt önkormányzati képviselője is kilátogatott az eseményre.

Havassy Anna Katalin 2023.04.30.

Mert rendnek kell lenni

Az elmúlt nyáron elképesztő kommentvihar támadt a közösségi médiában a honvédelmi táborok kapcsán, nemrég pedig megnyitották az idei jelentkezési lehetőségeket. Csak remélem, hogy csillapodtak a fotelharcosok, s azóta volt idejük tájékozódni is.

Havassy Anna Katalin 2023.04.27.

Jó lehetőség a Honvéd Kadét Program

A Honvéd Kadét Programmal kapcsolatos konferenciát tartották április 26-án a Győrújbaráti Gyermektáborban, a MH 7. Területvédelmi Ezred szervezésében. Az eseményen a katonák mellett részt vettek a programban résztvevő iskolák vezetői és pedagógusai is, valamint néhány diák is, akik már testközelből tapasztalják a kadét létet.

Havassy Anna Katalin ÖTT főtörzsőrmester 2023.02.22.

A győri területvédelmi katonák is a békéért futottak

Országszerte kötelékfutással tisztelegtek a béke előtt a magyar katonák nemrég, s az eseményből természetesen a MH 7. Területvédelmi Ezred katonái is kivették a részüket, a Honvéd Kadét Programban résztvevő középiskolásokkal együtt.

Hirdetés