Címke: házasság
Hirdetés
Csollán Tamara 2024.02.15.

Házaspárokat áldottak

Ahogy arról Híradónk is beszámolt, február 11-e és 18-a között zajlik Ménfőcsanakon és Győrben is a Házasság Hete programsorozat. Egész héten színes és érdekes programok várják a házasságban élőket, de a házasságra készülő párokat is.

Földvári Gabriella 2024.02.12.

Több gyerek, kevesebb házasság

Több gyermek született, de kevesebb házasság köttetett tavaly, mint egy évvel korábban városunkban. Az elmúlt év győri anyakönyvi statisztikáiról Kissné Pápai Andreával, a hivatal vezetőjével beszélgettünk.

J. Kovács Andrea 2024.02.12.

Különös kaland

A jog életközösségnek nevezi, a szociológia intézménynek mondja, de talán a szövetség a legtalálóbb kifejezés a házasságra. Egy férfi és egy nő szövetsége; elköteleződés, felelősség, kizárólagosság. Sokan talán éppen ezért félnek tőle, pedig pont ez teszi széppé.

J. Kovács Andrea 2024.02.12.

„Sokkal többet szeretnénk együtt lenni”

Városunkban is számtalan programot kínál a február 11–18. között zajló házasság hete, mely Magyarországon és a világ számos országában a házasság és a család értékeire hívja fel a figyelmet. Ennek apropóján beszélgettünk a négygyermekes házaspárral, Lőrincz Klaudiával és Attilával.

Győr+ 2024.02.11.

Házasság heti programok

Vasárnap kezdődik és egy héten keresztül zajlik a házasság hete. A győri programokból szemezgettünk.

Ficsór Dávid 2024.02.08.

Programdömping Csanakon

Tartalmas napok elé néznek a ménfőcsanakiak. Szombaton farsangi délelőttre invitálja a családokat a város önkormányzati képviselője a Bezerédj-kastélyba. A programon bemutatók, műsorok és finom falatok is várják az érdeklődőket.

Győr+ 2024.02.04.

Házasodnak a bécsiek!

Bécsben a pandémia után ismét emelkedik az esküvők száma, tavaly mintegy 6 ezer pár mondta ki a boldogító igent.

J. Kovács Andrea 2024.01.18.

Idén is lesz házasság hete

Állandó megújulásban – ez a jelmondata az idei házasság hetének, melyet tizenhetedik alkalommal rendeznek meg Magyarországon. Az eseménysorozat február 11-18. között zajlik központi és helyi programokkal.

Győr+ 2023.10.25.

Szoba kiadó, válóperrel terhelve!

Rejtő Jenő még életében leforgatott filmjeinek egyike az Úrilány szobát keres, amely egy szórakoztató házassági-válási komédia.

Győr+ 2023.10.07.

Mondj igent! Szerelmesek ünnepe a Zichy-palotában

Tematikus kiállításon vonulnak fel ezen a hétvégén az esküvőhöz kapcsolódó szolgáltatók a Zichy-palotában. A Győri Művészeti és Fesztiválközpont 29. alkalommal szervezi meg a szerelmesek egyik legfontosabb ünnepét, hiszen a nagy napra mindennek tökéletesnek kell lennie!

Hirdetés