Mondj igent! Szerelmesek ünnepe a Zichy-palotában

Győr+ Fotó: Ács Tamás
2023.10.07. 15:24

Tematikus kiállításon vonulnak fel ezen a hétvégén az esküvőhöz kapcsolódó szolgáltatók a Zichy-palotában. A Győri Művészeti és Fesztiválközpont 29. alkalommal szervezi meg a szerelmesek egyik legfontosabb ünnepét, hiszen a nagy napra mindennek tökéletesnek kell lennie!

A régió legnagyobb hagyományokkal bíró rendezvénye már a szombati napon is rengeteg házasulandót szólított meg, örömteli mosollyal, izgatottan lépték át a palota küszöbét a menyasszonyok és a vőlegények.

Hasonló szeretettel készül évről-évre a meghitt eseményre a fesztiválközpont csapata, hogy megkönnyítsék a jegyespárok kicsit sem egyszerű előkészületeit. “Számunkra is meghatározó az Esküvői Kiállítás, évről-évre nagyon sok pár keres fel minket, akik úgy döntenek ledobják a kapcsolatukban az első nagy horgonyt, ami a családalapítás felé vezető úton a házasságkötés. Minden évben változnak a trendek, az új igényeket követve új szolgáltatók jelennek meg a piacon. A párok mindent megtalálnak nálunk, céltudatosan érkeznek, de mindig tudunk nekik újat mutatni, amire esetleg ők maguk nem is gondoltak” – nyilatkozta a Győr+ Médiának Venesz Klaudia a fesztiválközpont kommunikációs koordinátora.

A kiállításon minden évben nagy népszerűségnek örvend a tombola, melynek fődíja egy 150.000 forint értékű karikagyűrű ajándékutalvány.

Érdemes tehát ellátogatni a Zichy-palotába, a kiállítók szombaton és vasárnap is 10-től 18 óráig várják a szerelmeseket.

Galéria: Ács Tamás

TV-s szerkesztő: Németh Boglárka