Címke: Házasság hete
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2022.02.18.

Maradjunk együtt!

A jelenleg is zajló Házasság Hete című rendezvénysorozat minden évben a házasság és a család fontosságára hívja fel a figyelmet. Hazánkban az országos eseménysorozatot 2008 óta rendezik meg a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával, számtalan nagyváros, település, közösség részvételével.

Földvári Gabriella 2022.02.16.

„12 dolog, amit jó lett volna tudni az esküvőm előtt!”

Pongrácz Máté és Boglárka evangélikus lelkész házaspár osztotta meg gondolatait a házasság előtt álló hallgatókkal a Házasság Hete alkalmából szervezett előadáson, a SZE Apáczai Karán szerdán este.

Kárpát Zsolt 2022.02.15.

Megáldották a házaspárokat

Több tucat házaspár vett részt az idei győri Házasság Hete nyitórendezvényén. A Széchenyi téri bencés templomban három történelmi egyház lelkészeitől kérhettek a házaspárok megerősítő áldást. A szervezők ebben az évben is sok-sok olyan programmal várják az érdeklődőket, amelyekből kiderül: a házasság két ember között a legerősebb és a legfontosabb kötelék, és ez a kapcsolat teheti teljessé és boldoggá az életünket.

Földvári Gabriella 2022.02.01.

Házasság hete

Az idei Házasság hete programsorozatot február 14. és 20. között rendezik meg Győrben, a mottója pedig: Maradjunk együtt!

Hirdetés