Címke: Házasság hete
Hirdetés
Győr+ 2024.02.16.

Hétvégén is házasság hete

Február tizenegyedikével vette kezdetét a hagyományos Házasság Hete programsorozat városunkban. Az esemény a végéhez közelít a hétvégén, de még ekkor is izgalmas programokkal várják az érdeklődőket, időseket és fiatalokat egyaránt.

Csollán Tamara 2024.02.15.

Házaspárokat áldottak

Ahogy arról Híradónk is beszámolt, február 11-e és 18-a között zajlik Ménfőcsanakon és Győrben is a Házasság Hete programsorozat. Egész héten színes és érdekes programok várják a házasságban élőket, de a házasságra készülő párokat is.

Németh Boglárka 2024.02.13.

Rajzok a családi egységről

Rajzkiállítással indult a Házasság hete Ménfőcsanakon. Az evangélikus lelkész kezdeményezésére írtak ki rajzpályázatot, óvodás és általános iskolás gyerekeknek.

J. Kovács Andrea 2024.02.12.

Különös kaland

A jog életközösségnek nevezi, a szociológia intézménynek mondja, de talán a szövetség a legtalálóbb kifejezés a házasságra. Egy férfi és egy nő szövetsége; elköteleződés, felelősség, kizárólagosság. Sokan talán éppen ezért félnek tőle, pedig pont ez teszi széppé.

J. Kovács Andrea 2024.02.12.

„Sokkal többet szeretnénk együtt lenni”

Városunkban is számtalan programot kínál a február 11–18. között zajló házasság hete, mely Magyarországon és a világ számos országában a házasság és a család értékeire hívja fel a figyelmet. Ennek apropóján beszélgettünk a négygyermekes házaspárral, Lőrincz Klaudiával és Attilával.

Győr+ 2024.02.11.

Házasság heti programok

Vasárnap kezdődik és egy héten keresztül zajlik a házasság hete. A győri programokból szemezgettünk.

Győr+ 2024.01.29.

Mondj igent a szerelemre, jön a Házasság Hete

A házasság hete Angliából indult, ma már 21 országban ünneplik. Természetesen a sorozathoz ebben az esztendőben is csatlakozik Győr, mutatjuk milyen programok várják a házasulandókat városunkban.

J. Kovács Andrea 2024.01.18.

Idén is lesz házasság hete

Állandó megújulásban – ez a jelmondata az idei házasság hetének, melyet tizenhetedik alkalommal rendeznek meg Magyarországon. Az eseménysorozat február 11-18. között zajlik központi és helyi programokkal.

Havassy Anna Katalin 2023.02.14.

Harminc éve a szeretet tartja össze Nárciszt és Pétert

Hosszú párkapcsolatokról, házasságokról, amelyek kiállták az idő próbáját, napjainkban egyre kevesebbet hallani. A változó világ mindenhová bekúszik, lépést tartani sem könnyű vele. Ahogy kompromisszumokat kötni, megbocsájtani sem. A szeretet azonban szinte mindenre megoldást nyújt. Legalábbis ezt vallja Vargáné Salakta Nárcisz és Varga Péter, akik éppen idén alkotnak harminc éve egy párt.

Győr+ 2023.02.05.

Szeretetbe kapaszkodva

Változatos programok várják az idei Házasság hetén a városban és a környéken élőket is. A február 12–19. zajló országos eseménysorozat idei mottója: Szeretetbe kapaszkodva.

Hirdetés