Szeretetbe kapaszkodva

Győr+ Győr+ TV
2023.02.05. 09:57

Változatos programok várják az idei Házasság hetén a városban és a környéken élőket is. A február 12–19. zajló országos eseménysorozat idei mottója: Szeretetbe kapaszkodva.

Február 1. és 15. között az ifjú és örökifjú házaspárok Szerelmes kalandtúrára indulhatnak, ami egy játékos feladatokkal fűszerezett romantikus séta Győr belvárosában.

Ménfőcsanakon február. 5–19. között HázasTársas-játékba kapcsolódhatnak be a vállalkozó kedvű férjek és feleségek. Az érdeklődők a [email protected] címen jelentkezhetnek február 5-ig. A regisztráció beérkezését követően egy válaszlevélben kapják meg a feladatokat, melyeknek megoldására két hét áll rendelkezésükre.

Február 14-én, kedden 14–17 óra között a bencés templomban katolikus, református és evangélikus szertartás szerint megáldják a házaspárokat.

Ugyancsak ezen a napon 17.30-kor Uzsalyné dr. Pécsi Rita „Egymás kedvéért születtünk” című előadását hallgathatják meg az Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpontban.

Február 11–19. között érdemes lesz felkeresni a győrújbarát-hegyi buszfordulót. Innét, pontosabban az Arany János utca végén található parkolóból indul a Házaspárok útja. Az út a toboztanösvényen visz végig, miközben a házasság fontos eseményeit, feladatait, nehézségeit és korszakait jeleníti meg 15 állomáson.

A Házasság hetének zárásaként a résztvevők február 18-án, szombaton 17 órakor a Szent Imre- templomban Zenés áhítaton adnak hálát a szeretett társért, a családért.

Kapcsolódó témák: #házasság | #Házasság hete | #programok |