Címke: GYÚSE
Hirdetés
Szerző és fotó: Petrov Iván 2023.05.22.

Siker Monacóban: Albert herceg személyesen gratulált Szebasztiánnak

A Győri Úszó SE két versenyzője, Szabó Szebasztián és Jakabos Zsuzsanna nagy fába vágta a fejszéjét idén amikor eldöntötték: elindulnak a Mare Nostrum úszó viadal mindhárom állomásán. Sebestyén Dalma ezen a hétvégén, a magyar válogatott tagjaként csatlakozott hozzájuk.

Petrov Iván 2023.05.19.

Barcelonában is remekeltek a győri úszók

46 ország, 152 egyesület 629 versenyzője ugrott vízbe a napokban Barcelonában az olimpiai kvalifikációs Mare Nostrum versenysorozat második állomásán. Az eseményen valamennyi kontinens képviseltette magát, a színvonalas mezőnyben olyan úszó nagyhatalmak jelentek meg, mint Japán, Ausztrália vagy éppen az Egyesült Államok.

Petrov Iván 2023.05.15.

Erős mezőnyben is érmesek a győri úszók!

29. alkalommal indult útjára a hétvégén a legendás Mare Nostrum olimpiai kvalifikációs versenysorozat. 39 ország közel 400 versenyzője küzdött az érmekért, a Győri Úszó SE kiválóságai ismét remekeltek.

Petrov Iván 2023.04.24.

Megszületett a Győri Úszó SE 122. felnőtt bajnoki címe

Kiemelkedően szerepeltek az olimpiai kvalifikációs Úszó Országos Bajnokságon a győri versenyzők, hamarosan három úszónak szurkolhatunk majd Japánban a vizes világbajnokságon. Sebestyén Dalma, Jakabos Zsuzsanna és Szabó Szebasztián is bekerült a csapatba.

Petrov Iván 2023.04.22.

Tizenkét éremnél jár a Győri Úszó Sportegyesület

Szabó Szebasztián újabb egyéni aranyérmet szerzett, 50 pillangón a világ idei harmadik legjobb idejével, 3 századmásodpercre az országos csúcstól. Jakabos Zsuzsanna bronzérmes 400 vegyesen, de bajnok lett a női 4x100 méteres gyorsváltó, és ezüstérmesek a férfiak 4x100 méteres gyorsváltón.

Szerző és fotó: Petrov Iván 2023.04.21.

Hihetetlen győri teljesítmények az Úszó Országos Bajnokságon

Két arany-, négy ezüst- és két bronzérem a Győri Úszó SE eddigi termése két nap után az Úszó Országos Bajnokságon. A második nap legjobb eredményét Szabó Szebasztián szállította, 21,82 másodperces időeredményével Milák Kristóf előtt nyerte az 50 méteres férfi gyorsúszás fináléját. Ez egyúttal az aktuális világranglista negyedik helyére katapultálta a győri sprintert, aki ismét olimpiai “A” szintidőn belül teljesített.

Petrov Iván 2023.04.06.

Aranyeső győri változatban

Újabb sikeres versenyen van túl a Győri Úszó SE. A GYÚSE fiataljai ezúttal Budapesten, az Országos Diákolimpia "A" kategóriás döntőiben remekeltek: 31 érmet, köztük 16 aranyat hoztak haza Győrbe.

Hirdetés