Címke: GYÚSE
Hirdetés
Győr+ 2023.12.04.

Tizenöt bajnoki cím az UNI-GYÚSE mérlege

November 29. és december 2. között rendezték meg Szegeden az úszók II. Utánpótlás Rövidpályás Országos Bajnokságát. A versenyen több mint félszáz egyesület 517 versenyzője ugrott medencébe, természetesen a győriek is harcba szálltak az érmekért.

Mireider Máté 2023.09.20.

Hatalmas sportfesztiválra készül Győr, jön az Európai Sporthét!  

Az Európai Sporthét az Európai Bizottság kezdeményezése, amelyet 2015 óta minden évben megrendeznek a sport és a testmozgás népszerűsítése jegyében. A nemzetközi eseménysorozat idén 2023. szeptemberben 23-30. között zajlik szerte Európában, így Magyarországon is.

Szerző és fotó: Petrov Iván 2023.06.25.

Ismét az ország legjobbjai lettek a győri úszók

Fantasztikus eredménnyel rukkoltak ki a fiatal győri úszók, a négy napos Serdülő Úszó Országos Bajnokságon az éremtáblát és a ponttáblázatot egyaránt megnyerték, maguk mögé utasítva a legnagyobb fővárosi egyesületeket is.

Petrov Iván 2023.06.22.

Remekeltek az UNI-GYÚSE versenyzői a serdülő országos bajnokság nyitányán!

Szerdától szombatig rendezik meg Kaposváron a Serdülő Úszó Országos Bajnokságot, ahol 76 egyesület 441 versenyzője küzd az érmekért. Ahogy azt az elmúlt években megszokhattuk, az UNI - Győri Úszó Sportegyesület versenyzői is szép számban álltak rajthoz, s ha már ott voltak, a legjobb tudásuk szerint képviselték klubjukat.

Szerző és fotó: Petrov Iván 2023.05.22.

Siker Monacóban: Albert herceg személyesen gratulált Szebasztiánnak

A Győri Úszó SE két versenyzője, Szabó Szebasztián és Jakabos Zsuzsanna nagy fába vágta a fejszéjét idén amikor eldöntötték: elindulnak a Mare Nostrum úszó viadal mindhárom állomásán. Sebestyén Dalma ezen a hétvégén, a magyar válogatott tagjaként csatlakozott hozzájuk.

Petrov Iván 2023.05.19.

Barcelonában is remekeltek a győri úszók

46 ország, 152 egyesület 629 versenyzője ugrott vízbe a napokban Barcelonában az olimpiai kvalifikációs Mare Nostrum versenysorozat második állomásán. Az eseményen valamennyi kontinens képviseltette magát, a színvonalas mezőnyben olyan úszó nagyhatalmak jelentek meg, mint Japán, Ausztrália vagy éppen az Egyesült Államok.

Petrov Iván 2023.05.15.

Erős mezőnyben is érmesek a győri úszók!

29. alkalommal indult útjára a hétvégén a legendás Mare Nostrum olimpiai kvalifikációs versenysorozat. 39 ország közel 400 versenyzője küzdött az érmekért, a Győri Úszó SE kiválóságai ismét remekeltek.

Petrov Iván 2023.04.24.

Megszületett a Győri Úszó SE 122. felnőtt bajnoki címe

Kiemelkedően szerepeltek az olimpiai kvalifikációs Úszó Országos Bajnokságon a győri versenyzők, hamarosan három úszónak szurkolhatunk majd Japánban a vizes világbajnokságon. Sebestyén Dalma, Jakabos Zsuzsanna és Szabó Szebasztián is bekerült a csapatba.

Petrov Iván 2023.04.22.

Tizenkét éremnél jár a Győri Úszó Sportegyesület

Szabó Szebasztián újabb egyéni aranyérmet szerzett, 50 pillangón a világ idei harmadik legjobb idejével, 3 századmásodpercre az országos csúcstól. Jakabos Zsuzsanna bronzérmes 400 vegyesen, de bajnok lett a női 4x100 méteres gyorsváltó, és ezüstérmesek a férfiak 4x100 méteres gyorsváltón.

Hirdetés