Címke: gála
Hirdetés
Fodor László 2024.03.26.

Ketrecharc gála jótékony céllal

Kihagyhatatlan program vár szombaton a küzdősportok szerelmeseire, hiszen a ketrecharc hazai és nemzetközi kiválóságai csapnak össze az Audi Arénában. A 17 órakor kezdődő gálán tizenkét ország harmincnégy harcosa lép az oktagonba.

Nagy Roland 2024.03.21.

Kantharosz Győr – Jótékonyság zenével és borral

Április 4-én a Győri Nemzeti Színház ad otthont a XII. Kantharosz Gálának, amely Magyarország egyik legnagyobb jótékonysági borárverése és koncertje. Az eseményen összegyűlt minden forint - vagyis a jegybevétel, a licitekből befolyt összeg és a támogatók felajánlásai - nyílt pályázat útján jut el a támogatottakhoz.

Pécskai István 2024.02.02.

A sportoló győri ászokat ünnepelték

A városi önkormányzattal karöltve 25. alkalommal rendezett gálaestet a Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyűjtő Alapítvány kuratóriuma. 2023 legjobb győri sportolóit díjazták a Széchenyi-egyetem koncerttermében tartott eseményen, ahol két kajak-kenus legenda, a háromszoros olimpiai bajnok Kammerer Zoltán és a hússzoros vb-győztes Csay Renáta, illetve az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes kézilabdaikon, Görbicz Anita is díjátadóként vett részt. Az estet fővédnökként dr. Dézsi Csaba András polgármester nyitotta meg.

Pécskai István 2024.01.29.

2023 legjobbjait díjazzák a Sportcsillagok Gáláján

Különleges, jubileumi gálaestre készül a Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyűjtő Alapítvány kuratóriuma és a városi önkormányzat. Február 1-jén, 18 órakor a Széchenyi-egyetem koncerttermében, a zsinagóga épületében 25. alkalommal köszöntik azokat a sportolókat és szakvezetőket, akik 2023-ban a legeredményesebben szerepeltek győri színekben.

Havassy Anna Katalin 2023.11.23.

Legendákkal közösen emlékezhetünk Fehér Miklósra

Nagyszabású gálává alakítva rendezik meg több év szünet után ismét a Fehér Miklós-emléktornát, amelyre december 17-én, az Audi Arénában kerül sor. A négy csapat részvételével megtartott eseményen a legendás győri játékos kortársai közül szinte mindenki részt vesz, igazi futballünnep, méltó emlékezés várja a szurkolókat.

Győr+ 2023.11.15.

Így készültünk a gálára!

Amikor felkértek minket a Móra 50 gálaműsor irodalmi részében való szereplésre, nagyon örültünk, hogy ránk gondoltak, hogy alkalmasnak találnak tanáraink a feladatra.

MTI 2023.03.13.

Oscar: tarolt a Minden, mindenhol, mindenkor

A Minden, mindenhol, mindenkor című alkotásnak ítélte oda az amerikai filmakadémia a legjobb film Oscar-díját. A vasárnap este a Los Angeles-i Dolby Színházban megrendezett díjátadó ceremónián Daniel Kwan és Daniel Scheinert filmje hét Oscar-díjat nyert el.

Pécskai István 2023.01.23.

Győr sportcsillagait ünnepelték

Az elmúlt esztendő legsikeresebb győri sportolóit díjazták a Széchenyi István Egyetem Koncerttermében, régi nevén a Zsinagógában. Az év sportcsillagai 2022-ben című eseményen hat kategóriában hirdettek győztest.

Hirdetés