Címke: gála
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.11.23.

Legendákkal közösen emlékezhetünk Fehér Miklósra

Nagyszabású gálává alakítva rendezik meg több év szünet után ismét a Fehér Miklós-emléktornát, amelyre december 17-én, az Audi Arénában kerül sor. A négy csapat részvételével megtartott eseményen a legendás győri játékos kortársai közül szinte mindenki részt vesz, igazi futballünnep, méltó emlékezés várja a szurkolókat.

Győr+ 2023.11.15.

Így készültünk a gálára!

Amikor felkértek minket a Móra 50 gálaműsor irodalmi részében való szereplésre, nagyon örültünk, hogy ránk gondoltak, hogy alkalmasnak találnak tanáraink a feladatra.

MTI 2023.03.13.

Oscar: tarolt a Minden, mindenhol, mindenkor

A Minden, mindenhol, mindenkor című alkotásnak ítélte oda az amerikai filmakadémia a legjobb film Oscar-díját. A vasárnap este a Los Angeles-i Dolby Színházban megrendezett díjátadó ceremónián Daniel Kwan és Daniel Scheinert filmje hét Oscar-díjat nyert el.

Pécskai István 2023.01.23.

Győr sportcsillagait ünnepelték

Az elmúlt esztendő legsikeresebb győri sportolóit díjazták a Széchenyi István Egyetem Koncerttermében, régi nevén a Zsinagógában. Az év sportcsillagai 2022-ben című eseményen hat kategóriában hirdettek győztest.

Pécskai István 2023.01.21.

Győr sportcsillagait díjazzák

Hétfőn, a Széchenyi-egyetem koncerttermében rendezik meg „Az év győri sportcsillagai 2022-ben” gálát, ahol az elmúlt év legeredményesebb győri sportolóit díjazzák. Hat kategória győztesei és helyezettjei állhatnak majd a színpadra, valamint az elmúlt év két ifjú sportolóját, felfedezettjét, valamint az edzőket szintén megismerhetik a jelenlévők. Több különdíjat is kiosztanak, és az est fénypontjaként gazdára talál a „Győr Sportjáért Életműdíj”.

MTI 2022.12.09.

Győri jelöltek Az Év sportolója Gálán

Megkezdődött az internetes szavazás 2022 legjobb sportolóira - a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) tagjai 65. alkalommal voksolhatnak az idén kiemelkedő teljesítményt nyújtó klasszisokra. A díjakat majd az M4 Sport: Az Év sportolója Gálán adják át. Győri jelöltek is vannak a listán.

Hirdetés