Ketrecharc gála jótékony céllal

Fodor László Fotó: O. Jakócs Péter
2024.03.26. 12:25

Kihagyhatatlan program vár szombaton a küzdősportok szerelmeseire, hiszen a ketrecharc hazai és nemzetközi kiválóságai csapnak össze az Audi Arénában. A 17 órakor kezdődő gálán tizenkét ország harmincnégy harcosa lép az oktagonba.

Nagyszabású nemzetközi ketrecharc gálát rendez március 30-án Győrben az osztrák Vendetta Fight Nights az Őrvidék Kulturális és Sport Egyesülettel karöltve.

„Győr még nem rendezett ilyen kimagasló nívójú gálát” – mondta Farkas Csaba főszervező. Az eseményen három szabályrendszerben küzdenek meg egymással a harcosok, az MMA és K1 mellett pusztakezes ökölvívás is szerepel a programban. Utóbbiban címmérkőzést is láthat a közönség, Máté Ádám az brit Gailbraith ellen szerezheti meg a szervezet világbajnoki övét.

A kínálatban szereplő tizenhét összecsapás egytől egyig rendkívül magas színvonalú küzdelmet ígér, ugyanis tizenkét ország legjobb harcosa jön Győrbe. Az európai versenyzők mellett Brazíliából és az Egyesült Arab Emirátusokból is érkezik sportoló. A küzdelmek során egy győri versenyzőért is szoríthatunk, a könnyűsúlyú MMA-s, Orosz Dániel egy azeri versenyző ellen bizonyíthat.”

A szervezők reményei szerint telt ház lesz az Audi Arénában, az esemény bevételének egy részét jótékony célra, a Győri Szekerek kerekesszékes kézilabdacsapatának ajánlják fel.

Kapcsolódó témák: #gála | #Győr | #ketrecharc | #sport |