Címke: futófesztivál
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.04.02.

Nem páváskodunk, segítünk és struccolunk!

Soha nem esik nehezünkre futócipőt húzni, egy jó ügy mellé állni pedig még inkább nem, a Győr+ Média ugyanis örömmel támogat minden olyan nemes kezdeményezést, mely jótékony célokat szolgál, különösen akkor, ha gyermekekről van szó. A Fuss a struccal! futófesztivál második alkalommal csábítja mozgásra az amatőr és profi sportolókat, hogy saját egészségünkön túl tehessünk másokért, 2024 áprilisában ismét a Gyermek intenzív Terápiáért Alapítvány csöppségeiért.

Mireider Máté 2023.09.22.

Fáklyás futás a béke jegyében

Különleges futóversenyt rendeznek Győrben a hétvégén, ráadásul két napon is. A Sri Chinmoy békefutás szombati programja a békéről és az összetartozásról szól, ekkor emlékfát is ültetnek a résztvevők, míg vasárnap több számban és korosztályban több mint háromszázan futnak majd a Püspökerdőben. Nevezni még lehet a versenyekre, a szombati programra pedig bárki kilátogathat.

P. Csapucha Adrienn 2023.04.14.

A maratonista legendával is találkozhatunk a struccfutáson

A Fuss a struccal! kampányt egyre nagyobb érdeklődés övezi, ami azért is biztató, mert egyre közelebb kerülnek a célhoz a szervezők és a támogatók. Az akcióban ugyanis egy lélegeztetőgépre gyűjtenek az ötletgazdák, a 12 millió forint értékű eszköz a gyermekek gyógyulását szolgálná. A futófesztivál egyik arca a maratonista legenda, Földingné Nagy Judit, vele is találkozhatnak a résztvevők április 23-án az Aranypart II-n.

P. Csapucha Adrienn 2023.04.03.

Akinek a futás olyan, mint a levegő!

Földingné Nagy Judit számára a futás olyan mint a levegővétel, nincs nap, hogy ne húzná fel a futócipőt és ne élvezné a felszabadult mozgás örömét. Pályafutása, kitartása példaértékű, nem véletlenül kérték fel arra, hogy a Fuss a struccal! kampány egyik arca legyen.

P. Csapucha Adrienn 2023.03.29.

Nagy Balázs: a maraton a sport Szent Grálja!

Nagy Balázs színész lesz a „Fuss a struccal” elnevezésű futófesztivál egyik nagykövete. A jótékonysági esemény több szempontból is szívügye a művésznek, egyrészt, mert édesapaként különösen fontos számára a gyermekek támogatása, másrészt pedig azért, mert maga is rendszeresen sportol, nem is akárhogyan...

P. Csapucha Adrienn 2023.03.22.

Fuss a struccal, hogy segíthess!

A Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány szervezésében jótékonysági futófesztivál lesz Győrben, április 23-án az Aranypart II-n. Bár a rendezvény kabalafigurája egy strucc, mi sem dugjuk homokba a fejünket, sőt, segítünk és mellé állunk a kezdeményezésnek, hogy az akció elérje célját, és egy új lélegeztetőgépet kapjanak a beteg gyerekek.

Hirdetés