Címke: extrém sport
Hirdetés
Győr+ 2023.05.27.

Nem találták meg Suhajda Szilárdot, a keresést befejezték

A legjobb nepáli hegyivezetőkből összeállított keresőcsapat emberfeletti munkája ellenére sem találta meg Suhajda Szilárdot a Mount Everesten. Órákon át kutattak a Hillary-lépcső bővebb területén, ahol a hegymászót utoljára életben látták. A serpák 8750 méter és a 8848 méteres csúcs között többször fel-alá másztak és keresték Szilárd nyomát, mindhiába. - írják a sportoló hivatalos oldalán.

Győr+ 2023.05.27.

Türelmet kér Suhajda Szilárd csapata

Egy ország várja reménykedve a híreket Suhajda Szilárd magyar hegymászóról, aki a Mount Everest meghódítása közben tűnt el. Csapatok az úgynevezett Hillary-lépcső aljában látták, 8780 méteres magasságban. A mentőakció jelenleg is zajlik, a sportember csapata pedig hivatalos közösségi oldalán kért türelmet az emberektől.

Havassy Anna Katalin 2023.05.18.

„Mindig a bikáé lesz az utolsó szó, de ez egy ilyen szenvedély!”

Győr számos nagy tehetséget adott már a sportvilágnak, ez tény. Szlapák Dánielt pedig talán még az Isten is bikára teremtette. Hiszen a győri, 21 éves fiatalember lételeme a bikarodeó, ez a különleges és nem veszélytelen sportág. Dániel jelenleg talán a legismertebb magyar rider, akiből sugárzik, hogy imádja ezt az egész életformát, na meg persze komolyan is veszi.

Győr+ 2023.04.12.

Magashegyi kalandor lesz a Spíler vendége

Hogyan boldogul valaki a jég birodalmában? Amikor hívogat a hegycsúcs, de elfogyott az erő, és az élet a tét? Április 12-én a Spíler legújabb részében ezekre a kérdésekre is választ ad Kovács Albert, aki két hegyet már legyőzött a volt Szovjetunió öt hétezres csúcsa közül. A cél nem más, mint a bűvös Hópárduc cím elnyerése.

Havassy Anna Katalin 2022.02.03.

Tizenkettő gyermeken segít a különleges fotó

Kovács Albert és Vitéz Péter a múlt nyáron megjárták Kirgizisztánt. Albert, az Ibex Sport Falmászás egyik tulajdonosa októberben a fejébe vette: az egyik emlékét segítségül hívva családokon szeretne segíteni. A jótékonysági akció remekül sikerült, köszönhetően a ZTS Hungária Kft.-nek.

Havassy Anna Katalin 2021.10.12.

Különleges fotót ajánlottak fel a Hópárducok

Kovács Albert és Vitéz Péter a nyáron megjárták Kirgizisztánt, s bár nem sikerült a világ egyik legveszélyesebb csúcsának a meghódítása, a legfontosabb, hogy hazajöttek, mert Albert, az Ibex Sport Falmászás egyik tulajdonosa felelős döntést hozott. Most pedig családokon szeretne segíteni, mert ha valaki, akkor ő tudja: a mászás igazi szenvedély, amely építi a testet és a lelket is.

Havassy Anna Katalin 2021.08.17.

„Felelős mászó vagyok és a siker nem minden!” – véget ért a Pobeda-expedíció

A két győri hegymászó, Kovács Albert és Vitéz Péter csúcshódítása nem sikerült. Ennyi lenne a száraz hír, ám ami mögötte van, az sokkal, de sokkal több. Sportemberi és emberi küzdelem na meg a nehéz, ám felelősségteljes, bölcs döntés meghozatala: csúcshódítás nélkül hazajönnek a fiúk. A mi igazi hőseink.

Havassy Anna Katalin 2021.08.13.

Egy nap az ördögnek – meglopták a győri hegymászókat

Egy napot kapott Lucifer, aztán érje is be ennyivel... Kovács Albert és Vitéz Péter terveit egy kicsit átírták ismeretlenek, akik olyat vettek el tőlük, ami kellett volna ahhoz, hogy folytassák a csúcshódítást. A fiúk döntöttek, a pénteki napot elengedik. Folytatódik a Pobeda-expedíció!

Hirdetés