Címke: ETO
Hirdetés
Pécskai István 2022.09.30.

Jamaicai gólvágó az ETO-ban

Szárnyal az ETO FC Győr női labdarúgócsapata a 2022–23-as idényben. A zöld-fehérek mind a hat eddigi mérkőzésüket megnyerték a bajnokságban. Hogy támadásban és védekezésben egyaránt nagyon erős Dörnyei Balázs vezetőedző együttese, azt jól jelzi, hogy a gárda hat meccs alatt 32-szer talált az ellenfelek hálójába, s mindössze két gólt kapott.

Pécskai István 2022.09.30.

,,Örök élmény marad a Standard Liege legyőzése”

Negyven évvel ezelőtt aratta története egyik legfényesebb győzelmét az ETO FC labdarúgócsapata a nemzetközi porondon. A gárda 3-0-ra verte a belga Standard Liege együttesét a Bajnokcsapatok Európa-kupája (BEK) első fordulójában, hazai pályán huszonötezer néző előtt.

Győr+ 2022.09.21.

ETO: Ötből öt, azaz ötös!

Az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata remekül kezdte az idei bajnokságot, hiszen eddigi minden mérkőzését megnyerve, hibátlan teljesítménnyel vezeti a táblázatot.

Németh Boglárka 2022.08.24.

Ausztráliában járt az ETO-s tehetség

Még csak 15 éves, de már lehetősége volt arra, hogy a világ másik felén focizzon és tanuljon idegen nyelvet. Papp Zsombor, a ETO U16-os csapatának tehetséges kapusa az ausztráliai Sydney-ben védett hat héten át, ahol a Manly United csapatban próbálhatta ki magát. Zsombor délelőtt nyelviskolába járt, délután pedig edzésekre, ahol rengeteg barátot szerzett.

Győr+ 2022.08.16.

ETO: Farkas Balázs Siófokon folytatja

Az ETO FC egy évre kölcsönadja a szintén NB II-es Siófok labdarúgócsapatának Farkas Balázst. A győri klubvezetők bíznak benne, hogy a támadó hasznára válik a kölcsönjáték, és megfelelő meccsrutinnal felvértezve tér vissza Győrbe a következő szezon előtt.

Győr+ 2022.08.04.

Kovács Istvánnal erősített az ETO

Rutinos középpályással erősödött az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. A 15-szörös magyar válogatott Kovács István az élvonalbeli MOL Fehérvár FC gárdájától érkezett, és 1 éves szerződést kötött a zöld-fehér klubbal.

Győr+ 2022.07.20.

43 esztendős lenne Fehér Miklós

Szerdán, 43. születésnapja alkalmából emlékeztek meg Fehér Miklósról az ETO FC képviselői. A korábbi kiváló labdarúgó 2004 januárjában vesztette életét egy portugál bajnoki mérkőzésen.

Pécskai István 2022.07.17.

Bognár pályaedzőként küzd az ETO sikereiért

Komoly lehetőséget kapott Bognár Zsolt, az ETO FC korábbi futballistája. A szakembert nevezték ki az NB II.-ben szereplő felnőttgárda egyik pályaedzőjének. A legutóbb a győriek U16-os együttesét irányító Bognárt az új vezetőedző, Tímár Krisztián kérte fel a feladatra. A másik segédtréner Szalai Tamás lett.

Hirdetés