Antonio Munoz távozik az ETO-tól?

Pécskai István Fotó: Mekliz Fotó
2024.02.19. 11:57

A csakfoci.hu információi szerint az utóbbi négy bajnokijából csak egyet megnyerő, vasárnap a Kozármisleny otthonában 1-0-s vereséget szenvedő ETO FC menesztheti vezetőedzőjét, a spanyol Antonio Munozt.

A portál szerint a Diósgyőrtől nemrég menesztett Kuznyecov Szergej válthatja a spanyol szakembert a klubnál, amely egyértelműen a feljutást tűzte ki célul. Kuznyecov tavaly megnyerte az NB II-t a DVTK-val, az élvonalban pedig stabil középcsapat volt vele a miskolci gárda.

Az utódjelöltek között van Máté Csaba is, aki augusztusban az Európa-konferencialiga csoportkörébe juttatta a Ferencvárost. Az is felvetődött, hogy visszatér Pintér Attila, akivel 2013-ban megnyerte az NB I-et a győri együttes.

Munozt tavaly márciusban nevezték ki az ETO vezetőedzőjének, Tímár Krisztiánt váltotta a kispadon. Az együttes a spanyol szakemberrel 13.-ként zárta a bajnokságot. A mostani idény előtt alaposan megerősödött a klub, amely több rutinos légióst is igazolt. A gárda jelenleg a feljutást érő, 2. helyen áll a tabellán.

Kapcsolódó témák: #ETO | #labdarúgás | #NB II | #vezetőedző |