Címke: építkezés
Hirdetés
hirdetés
Zákány Szerszámház 2022.05.04.

Építkezés, térkövezés: ennek a gépnek biztosan hasznát veszed!

A magyar építőiparban tapasztalható krónikus szakemberhiány, illetve az alapanyagok árának megszaladása sokakat arra késztetett, hogy az egyszerűbb munkákat maguk végezzék el. Szerencsére ma már az internetről könnyű tájékozódni a különféle munkák helyes elvégzéséről, már csak arra van szükségünk, hogy az alapanyagok mellett a megfelelő eszközöket is beszerezzük vagy béreljük. Jelen cikkben az egyik ilyen multifunkcionális eszközt, a téglavágó gépet vesszük górcső alá.

Kárpát Zsolt 2022.03.30.

Sportcsarnok épül Péren

Letették a sportcsarnok alapkövét Péren. Az itt élők sok éves álma teljesül azzal, hogy megépülhet a létesítmény, emelte ki a Kara Ákos a térség országgyűlési képviselője. A beruházás a Péri Önkormányzat, a Széchenyi Kosárlabda Akadémia Sportegyesület és a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetség összefogásával valósulhat meg, közel 1 milliárd forint támogatás felhasználásával. Az új sportcsarnok a kiemelt szintű sportoláson túl a helyi közösségek napi szintű sportolására is alkalmas lesz.

MTI 2021.11.15.

Ismét emelkedik az építőanyagok ára

Átlagosan 20 százalékkal drágulhatnak januártól az építőanyagok a gyártókat sújtó költségemelkedések miatt, de áruhiány most nem lesz - írja hétfői számában a Világgazdaság.

hirdetés
Győr+ 2021.02.26.

Itt a tavasz, kezdődhet a kertépítés!

A héten ízelítőt kaptunk a tavaszból, ezért sokan már a kerti partikat tervezgetik, amit többeknél az udvar, a terasz felújítása előz meg. Inspirálódni számos helyről lehet, mi ezúttal egy új győri bemutató galériában jártunk.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat