Címke: építkezés
Hirdetés
Földvári Gabriella 2024.05.27.

Kezdődik az építkezés a Révai utcában

Több évtizedes közlekedési gond oldódik meg a nyár végére a Belvárosban, a Révai utcában. A börtön és a MÁV épületei közötti balesetveszélyes S-kanyart egyenesítik ki a szakemberek, a régi épületek elbontását követően.

J. Kovács Andrea 2023.04.27.

Jól halad az új bölcsőde építése

Jól halad a Szalay Imre utcai bölcsőde építése, azaz lassan körvonalazódik a leendő bababirodalom. Az építkezésen Szeles Szabolcs alpolgármester, a körzet képviselője tartott bejárást csütörtök délelőtt.

Németh Boglárka 2023.04.13.

Társasházi nyílt nap a Győr+ Rádióval

Szombaton egy nyílt nap keretében tudhattak meg többet a győri építkezési trendekről az érdeklődők a Domb utcában. Itt épül az egyik ingatlaniroda 36 lakásos társasháza is, az eseményről pedig élőben jelentkezett a Győr+ Rádió csapata.

Győr+ | Illusztráció: Depositphotos 2023.02.23.

Ingatlanpiac: a rozsdaövezetek évei következhetnek

Összességében kedvező évet zárt tavaly az új lakások piaca. A lakásátadások száma kismértékű növekedésével párhuzamosan a lakásépítési kedv jelentősen nőtt - áll az ingatlan.com hivatalos adatokat feldolgozó elemzésében. Kiderül belőle az is, hogyan alakult az idei év első másfél hónapjában az új lakások kínálata és mennyiért kínálják eladásra azokat.

MTI | Illusztráció: Pixabay 2023.01.18.

Visszaeshet az építőipari termelés 2023-ban

Az építőiparban a termelés visszaesését, a megrendelés-állomány csökkenését valószínűsíti az idén az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ), ezeket a várakozásokat azonban a szövetség elnöke, Koji László szerint az idén is elérhető családi otthonteremtési kedvezmény (csok) mérsékelheti.

Pécskai István 2022.10.06.

20 millió forintért építenek új járdákat Szabadhegyen

Állami támogatásból építenek új járdákat Győr-Szabadhegyen. A Lepke utcában (az Aulich és a Vak Bottyán utca közötti szakaszon), illetve a Szabadi utcában, a Csortos Gyula utcai kereszteződésnél 100-100 méter hosszan készül új járda.

Győr+ 2022.07.29.

Kevesebb lakás épült, de meghosszabbították az 5%-os áfa határidejét

Vegyes kép rajzolódott ki új lakások piacán az idén, részben a gazdasági bizonytalanságok, az év közepén életbe lépő új energetikai előírások, szabályok miatt - derül ki az ingatlan.com legfrissebb elemzéséből, amely a hivatalos lakásépítési adatok mellett bemutatja a kínálat és a kereslet alakulását, valamint a fővárost és a megyeszékhelyeken jellemző átlagos négyzetméterárakat.

Zákány Szerszámház 2022.05.04.

Építkezés, térkövezés: ennek a gépnek biztosan hasznát veszed!

A magyar építőiparban tapasztalható krónikus szakemberhiány, illetve az alapanyagok árának megszaladása sokakat arra késztetett, hogy az egyszerűbb munkákat maguk végezzék el. Szerencsére ma már az internetről könnyű tájékozódni a különféle munkák helyes elvégzéséről, már csak arra van szükségünk, hogy az alapanyagok mellett a megfelelő eszközöket is beszerezzük vagy béreljük. Jelen cikkben az egyik ilyen multifunkcionális eszközt, a téglavágó gépet vesszük górcső alá.

Kárpát Zsolt 2022.03.30.

Sportcsarnok épül Péren

Letették a sportcsarnok alapkövét Péren. Az itt élők sok éves álma teljesül azzal, hogy megépülhet a létesítmény, emelte ki a Kara Ákos a térség országgyűlési képviselője. A beruházás a Péri Önkormányzat, a Széchenyi Kosárlabda Akadémia Sportegyesület és a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetség összefogásával valósulhat meg, közel 1 milliárd forint támogatás felhasználásával. Az új sportcsarnok a kiemelt szintű sportoláson túl a helyi közösségek napi szintű sportolására is alkalmas lesz.

MTI 2021.11.15.

Ismét emelkedik az építőanyagok ára

Átlagosan 20 százalékkal drágulhatnak januártól az építőanyagok a gyártókat sújtó költségemelkedések miatt, de áruhiány most nem lesz - írja hétfői számában a Világgazdaság.

Hirdetés