Társasházi nyílt nap a Győr+ Rádióval

Németh Boglárka Fotó: Győr+ Rádió
2023.04.13. 14:38

Szombaton egy nyílt nap keretében tudhattak meg többet a győri építkezési trendekről az érdeklődők a Domb utcában. Itt épül az egyik ingatlaniroda 36 lakásos társasháza is, az eseményről pedig élőben jelentkezett a Győr+ Rádió csapata.

Változtak a trendek, nagyobb igény van a kisebb méretű lakásokra. A covid járvány, illetve a kamatok növekedése, valamint az életmód, a szociológiai változások a város központjához közelebbi, kis lakások iránti igényt növelte meg. Ezek mellett van egy másik irány, Győr agglomerációjában Győrön kívül keresnek kertes házakat, sorházakat, lakásokat az emberek. Azok a nagy tömegű építkezések, amelyek az olajgyár helyén, az olimpiai falunál történtek, most kevésbé jellemzőek” – fejtette ki stábunknak dr. Szabó Ákos, a C.T.& Partner ügyvezető igazgatója, aki hozzátette: több, mint 20 éve vannak a piacon, így folyamatosan alkalmazkodnak a trendekhez.

Győrön kívül is építettek ingatlanokat, illetve a belvároshoz közeli Domb utcai építkezés is a tervek szerint halad. “Itt az új irányhoz igazodva, 28-tól 45 négyzetméterig olyan lakásokat alakítottunk ki, melyek energetikai szempontból is a legkorszerűbbek a piacon” – hangsúlyozta az igazgató. 

A különleges helyszínről – ahonnan még a városháza tornyát is látni – nem maradhatott ki a város hangja, a Győr+ Rádió sem, akik élőben vezettek beszélgetéseket, és készítették be a legjobb zenéket. Ferenczy Balázs, Herkely Ákos és Orosz Sanyi igazán jó hangulatot varázsoltak ezen a tavaszi, szombat délelőttön.