Címke: bringás reggeli
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2023.09.22.

Lángos és frissítő a munkába tekerőknek

Több száz adag frissen sült lángos, péksütemény, alma és frissítő talált gazdára péntek reggel az úgynevezett Bringás Reggelin, amit ezúttal is a Mobilitási Hét keretében rendeztek meg Győrben. Néhány óra alatt több mint ezer kerékpáros reggelizett a Dunakapu téren, ahol élő zene is szórakoztatta a munkába vagy iskolába tekerőket.

Győr+ 2023.09.21.

Őszi bicajosünnep Győrben

Idén tavasszal óriási sikere volt a sokadik győri Bringás Reggelinek. A szervezők azt ígérik, hogy a pénteki folytatás is jó hangulatú, sok finomságot tartogató, élőzenés, igazi bicajos ünnep lesz. A közelgő eseményről Tömböly Tamást, a Magyar Kerékpárosklub Győri Területi Szervezetének vezetőjét, az esemény főszervezőjét kérdeztük.

Szöveg és fotó: J. Kovács Andrea 2023.05.24.

Sokakat vonzott a bringás reggeli

Ragyogó napsütés, finom reggeli, élőzene, szervíz és kedves fogadtatás várta a győri kerékpárosokat a Dunakapu téren. A Magyar Kerékpáros Klub területi szervezete által rendezett „Bringás reggeli” sokadjára is rengeteg embert megmozgatott.

Győr+ 2023.05.22.

Ismét Bringás Reggeli Győrben

Május 24-én kétkeréken köszönthetjük a napot a Dunakapu téren, amely most még izgalmasabb lesz, mint az eddigiek. Az esemény céljáról, előkészületeiről, résztvevőiről Tömböly Tamást, a Magyar Kerékpáros Klub Győri Területi Szervezetének vezetőjét, az esemény főszervezőjét kérdeztük.

Zombai-Kovács Ákos 2022.09.22.

Soha nem látott tömeg a győri bringás reggelin     

Minden évben népszerű a bringás reggeli Győrben, de csütörtökön soha nem látott kerékpáros tömeg kezdte a napját a Dunakapu téren. Az Autómentes Nap keretében sokadik alkalommal várták a munkába vagy iskolába tekerőket egy friss, finom reggelire és némi frissítőre a belvárosban, ahol kellemes zene is szórakoztatta a bringás reggelizőket.

Zombai-Kovács Ákos 2022.05.17.

Megvendégelték a győri bringásokat

Hatalmas sikere volt a keddi bringás reggelinek a Belvárosban. Fél héttől kilenc óráig sok száz adag pogácsát, müzli szeletet, gyümölcsöt és ásványvizet osztottak szét a tekerők között, akik szokás szerint nagy örömmel fogadták a reggeli frissítőt. A győri bringás reggeli főszervezője a Győr+ Médiának azt mondta: a covid óta érezhetően többen közlekednek két keréken, amihez optimálisak a feltételek.

Hirdetés