Címke: bíróság
Hirdetés
Győr+ 2024.06.03.

Borkaiék-szexbotránya: ítélet a zsarolók ügyében

Az adriai szexbotrányba belebukott korábbi győri polgármestertől és baráti társaságától 12 millió forintot kértek a zsarolók, hogy ne hozzák nyilvánosságra a hajón készült kompromittáló felvételeket. Az ügyben ma született meg az elsőfokú ítélet Győrben.

Győr+ 2024.05.23.

Tragédia lett a száguldás vége

A Győri Fellebbviteli Főügyészség álláspontjával egyetértve a Győri Ítélőtábla jogerősen szabadságvesztésre és járművezetéstől eltiltásra ítélte azt a férfit, aki a KRESZ szabályait megsértette, ezzel súlyos következményekkel járó balesetet okozott.

Győrplusz 2024.05.14.

Pintér Bence képtelen elfogadni, hogy hatalmasat hibázott

Az ugytudjuk.hu-n Pintér Bence 2022. október 19-én megjelentetett egy írást, amely támadást indított Győr polgármestere, dr. Dézsi Csaba András ellen. Pintér azt állította, hogy dr. Dézsi jogtalanul vette fel a 35 éves munkaviszonya után járó jubileumi jutalmát, amit egyből át is utalt egy hematológiai betegek, rákos betegek kezelését támogató alapítványnak. Feljelentés született az újságíróval szemben, Pintért pedig a Szombathelyi Járásbíróság rágalmazás vétsége miatt egy év időtartamra próbára bocsátotta. Az újságíróból lett polgármesterjelölt viszont nem nyugszik.

Szerző és fotó: Venesz Klaudia 2024.03.13.

Szakértő azonosította az É. Imrénél talált fegyvert

Szakértők bevonásával folytatódott a két villanyszerelő meggyilkolásával vádolt É. Imre tárgyalássorozata a Győri Törvényszéken. A 2021 nyarán kezdődött perben előremozdulás történt.

Hirdetés