Címke: bankszektor
Hirdetés
MTI 2023.11.07.

Hosszú távon egy ország gazdaságát a vállalkozói attitűd és az innováció határozza meg

Hosszú távon egy ország gazdasági lehetőségét a vállalkozói attitűd és az innováció határozza meg, a vállalkozói attitűdnek szakismeretre kell épülnie, de tartalmaznia kell a rátermettséget is. Ha ez megvan egy országban, egy nemzetben, akkor a hosszú távú kilátások pozitívak - mondta a pénzügyminiszter az MBH Befektetési Bank indulása alkalmából tartott fogadáson hétfőn Budapesten.

Győr+ 2023.01.19.

Győrből is eltűnik a Commerzbank

Már korábban tudni lehetett, hogy a Commerzbank Zrt. 2022. november 30-án végérvényesen befejezi magyarországi működését. Így értelemszerűen a győri kirendeltségük sem üzemel tovább.

MTI 2022.11.28.

Négynapos bankszünnapot tart az Erste Bank

Az Erste Bank Hungary bankszünnapot tart négy napon át, december 1. 22 óra és december 4. 24.00 óra között, mivel változások lesznek a szolgáltatásaiban - közölte a pénzintézet a honlapján.

hirdetés
Győr+ 2022.09.16.

A közösségi, értékalapú bankolást hozta el Győrbe a MagNet Bank

Jelentős változás zajlott le idén nyáron a nyugat-magyarországi bankpiacon. Hosszú működés után megszűnt a Sopron Bank, amelynek fiókhálózata beolvadt a MagNet Magyar Közösségi Bank Pest megyei fiókhálózatába. Ennek megfelelően Győrben is megjelent széles szolgáltatási körrel a közösségi, értékalapú bankolás szemléletének erősítését kiemelten kezelő, száz százalékig magyar magántulajdonban lévő pénzintézet.

MTI 2022.05.30.

Továbbra is népszerű az állampapír

Továbbra is az egyik legnépszerűbb befektetési forma az állampapír, az emberek 22 százaléka fektetne be ilyen eszközbe - közölte a Magyar Bankholding kutatása eredményét hétfőn az MTI-vel.

MTI 2021.12.06.

Albán bankot vesz az OTP

Az OTP Bank 55 millió euróért megvásárolja a görög Alpha Bank albán leánybankját, az Alpha Bank Albániát - közölte a pénzintézet hétfőn az MTI-vel.

mti 2021.09.14.

Aki teheti, kezdje újra törleszteni a hiteleit

Aki teheti kezdje el újra törleszteni a hiteleit; a bankok támogatják az ügyfeleket a felelős egyéni döntés meghozatalában a 2022. június 30-ig meghosszabbított moratóriumban történő részvételről - mondta Jelasity Radován, a Magyar Bankszövetség elnöke sajtótájékoztatón kedden Budapesten.

MTI 2021.03.17.

Törvénysértő lehet a Revolut

A litvániai székhelyű Revolut Payments UAB pénzforgalmi szolgálató április végén életbe lépő egyes díjmódosításai sérthetik a hitelintézeti törvényt - tájékoztatta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az MTI-t szerdán.

Hirdetés