Címke: átadó
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2024.04.05.

Megnyílt a Nyugdíjas Klubok Háza

Valóságos népünnepéllyé vált pénteken a Nyugdíjas Klubok Házának megnyitója Győrben. A vásárcsarnok előtti teret már kora délután megtöltötték az érdeklődők, jobbára az idősebb generáció képviselői.

MTI 2024.01.23.

Az óvónők is megkapják a 32,2 százalékos béremelést

Az ország minden óvónőjének januári bére már 32,2 százalékkal emelt bér lesz, a következő évben pedig további 21 százalékkal emelkedik a keresetük - hangsúlyozta Rétvári Bence parlamenti államtitkár.

Földvári Gabriella 2023.09.15.

Ügyfélszolgálati irodát nyitott a Győr-Szol az ETO Parkban

Barátságos, családbarát környezetben fogadja a győrieket péntektől a Győr-Szol az új ügyfélszolgálati irodájában, az ETO Park első emeletén, a „szolgáltató negyedben”. Itt minden olyan ügyet elintézhetünk, amelyet a cég másik két ügyfélszolgálati központjában is.

Szöveg és fotó: Németh Boglárka 2023.06.20.

Felavatták az ügyészség új épületét

Átadták a Győri Járási Ügyészség új épületét a Szent István úton. Kedd délelőtt dr. Polt Péter, Magyarország legfőbb ügyésze nyújtotta át jelképesen a kulcsot dr. Takács Péter vármegyei főügyésznek. Az épület egy bankfióké volt, 2017-ben újították fel, így energetikailag teljesen korszerű.

J. Kovács Andrea 2023.02.16.

Átadták a Kiscsillag Református Bölcsődét

Csütörtökön ünnepélyes keretek között átadták a Kiscsillag Református Bölcsődét. A bölcsőde a Református Egyházközség Kossuth Lajos utcai ingatlanának hátsó oldalán, a Bálint Mihály utcában épült meg a volt sóház helyén. Az új épület huszonnégy 3 éven aluli gyermek napközbeni ellátását biztosítja, két 12 fős csoportban.

J. Kovács Andrea 2022.09.08.

Korszerű bölcsődében a szentiváni apróságok

Teljesen megújult környezetben tölthetik bölcsis éveiket a győrszentiváni kisgyermekek. Az energetikai korszerűsítést 188 millió forint uniós pályázati pénzből sikerült megvalósítani.

Zombai-Kovács Ákos 2021.08.19.

Megnyílt Pannonhalma (fogadó) portája

Elkészült és hivatalosan át is adták Pannonhalma és a kistérség új, turisztikai látogatóközpontját. A Pannonhalmi Porta, ahogy azt a neve is mutatja, fogadó szerepet tölt be a város életében.

Hirdetés