Címke: árkád
Hirdetés
Győr+ 2022.05.23.

Az ukrajnai gyerekeket támogatta az Árkád Győr

Az ukrajnai gyermekek segítésére indított akciót az Árkád Győr, amelynek keretében a vásárlók támogatásával gyűjtöttek pénzadományokat. Az így összegyűlt félmillió forintos felajánlást ünnepélyes keretek között vette át a bevásárlóközpontban az UNICEF Magyarország képviselője.

Győr+ 2021.11.03.

Isten éltessen, Árkád Győr!

15. születésnapját ünnepli idén az Árkád Győr. A kerek évforduló kapcsán 15 héten át különböző akciókkal, programokkal, nyereményjátékokkal kedveskedtek a látogatóknak a régió legnagyobb bevásárlóközpontjának vezetői.

Földvári Gabriella 2021.10.27.

Fotókon az Árkád története

Mekli Zoltán az elmúlt 15 évben készített mintegy 40 ezer fotója közül választott ki több mint kétszázat, az Árkádban szerdán megnyílt tárlatra. A képek a bevásárlóközpont megszületésétől napjainkig követik nyomon az Árkád életet, jelesebb eseményeit.

Földvári Gabriella 2020.07.31.

Díjnyertes alkotások: Szúnyog és Légi balett

Mekli Zoltán fotóművész díjnyertes természetképeit, valamint rendhagyó centerfotói láthatja az Árkád bevásárlóközpont közönsége augusztus 21-ig.

Koloszár Tamás 2019.11.24.

A karácsonyi bevásárlás nyitánya

Egy évtizeddel ezelőtt még nem nagyon tudtuk, mi az a fekete péntek. Az utóbbi öt évben azonban a kereskedelmi marketing Magyarországon is erőteljes kampányba kezdett. Az idén már gőzerővel tombol a vásárlási lázra buzdító, nagy engedményeket kínáló nap. Győr sem kivétel ez alól.

Győr+ 2019.11.20.

Diótörővel hangolódhatunk a karácsonyra

Különleges meglepetéssel készül az Árkád Győr a vásárlói számára. Monumentális, mégis meghitt, vadonatúj dekorációval várják a látogatókat. Az idei karácsonyi ráhangolódást a népszerű Diótörő figurája, meséje által megelevenített díszlet adja a bevásárlóközpontban.

Hirdetés