Címke: alpolgármesteri vizit
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.02.22.

Szeles: Tudtuk, hogy nehéz időszak előtt állunk!

A keddi közgyűlést követően szerdán látogatott rádiónk stúdiójába Szeles Szabolcs. A gazdasági ügyekért felelős alpolgármester természetesen a viziten elsősorban a költségvetésről beszélt, de számos aktualitásról is szólt a műsorban, például a helyi értéktárról, de sportos témákat is érintett a városvezető.

P. Csapucha Adrienn 2023.02.09.

Radnóti: Ha egy munka elindul, azt értékelni kell!

Elsősorban sportos témákról beszélt az alpolgármesteri viziten Radnóti Ákos csütörtökön a Győr+ Rádióban. A műsorban szó esett ugyanakkor városi fejlesztésekről is, így a Kuopio parkban zajló beruházásnak, de a többi között a Grabo-sátor felújításának a jelenlegi helyzetét is ismertette a városvezető.

P. Csapucha Adrienn 2023.01.11.

Radnóti: Ha nincs nagyobb beruházás, akkor is vannak fejlesztések!

Dr. Dézsi Csaba András után Radnóti Ákos is vizitet tartott rádiónkban. A 2023-as esztendő első stúdióbeszélgetésén az alpolgármester értékelte az elmúlt időszakot, de szólt a jelenleg is zajló fejlesztésekről és arról, miért fontos, hogy folyamatosan kommunikáljon a győriekkel.

P. Csapucha Adrienn 2022.11.17.

Dr. Pergel Elza: dobogón állva is lehet csodákat művelni!

Alpolgármesteri vizitre érkezett csütörtökön a Győr+ Média székházába dr. Pergel Elza, hogy a legfrissebb aktualitásokról tájékoztassa a győrieket. Így szóba kerültek a kulturális intézmények, de a közelgő adventi sorozatról is beszélt a városvezető.

Mireider Máté 2022.09.22.

Dr. Pergel Elza: Ki tudott volna erre felkészülni?

A Győr+ Reggeliben kéthetente a város alpolgármesterei vendégeskednek. Ezúttal dr. Pergel Elza látogatott el a stúdióba, ahol beszélt azokról a kihívásokról, amellyel városvezetőként kell szembenéznie.

P. Csapucha Adrienn 2022.08.25.

Lakossági kérések nyomában az alpolgármester

Radnóti Ákos érkezett alpolgármesteri vizitre csütörtök reggel a Győr+ Rádió stúdiójába. A városvezető a műsorban kiemelte, hogy továbbra is igyekszik minden lakossági kérésre, felmerülő problémára reagálni. A fejlesztések kapcsán egyúttal a győriek türelmét kérte, mint mondta, az adyvárosi beruházások egy jelentős része már elkészült, ám lesznek még főként hanghatással járó kellemetlenségek.

P. Csapucha Adrienn 2022.08.04.

Szeles: Idén is lesz Pinnyédi Hídpiknik!

Az elmúlt időszakban lezajlott beruházások adták az alpolgármesteri vizit fő gerincét csütörtök reggel. Szeles Szabolcs az útfelújításokon túl azt is elárulta, hogy idén is lesz Pinnyédi Hídpiknik.

P. Csapucha Adrienn 2022.07.26.

Radnóti: nagyszabású fejlesztések zajlanak!

Parkolólemezről, a Grabo-sátor felújításáról és a közelgő Tóparty családi napról is szó esett kedden a Győr+ Rádióban, ahol ezen a héten az alpolgármesteri vizit soron következő vendége Radnóti Ákos volt.

Győr+ 2022.06.30.

„Nekünk az ember, a család a legelső”

Az alpolgármesteri vizit csütörtöki vendége dr. Pergel Elza volt. A Győr+ Rádió reggeli műsorában szó esett arról, ki mennyi időt töltött el egy munkahelyen, hogy lehet kikapcsolódni és több aktuális téma is előjött.

Hirdetés