Hirdetés
Címke: adomány
Hirdetés
Mireider Máté 2021.09.12.

Az egész falu összefogott Laráért

Jótékonysági családi napot tartottak Nagyszentjánoson, sokan támogatják a nehéz helyzetbe került családot. A 13 éves lány fél éve harcol a betegséggel, miközben a kemoterápia is embert próbáló kihívások elé állítja őt és családját.

Győr+ 2021.09.08.

150 ezer forint gyűlt össze a jótékonysági képárusításon

Véradással egybekötött jótékonysági képárusítást tartott Erdélyi Tibor a Likócsi Művelődési Házban kedden délután. A karbantartóként dolgozó fiatalember felajánlásának köszönhetően mintegy 150 ezer forint segíti az Országos Mentőszolgálat munkáját.

J. K. A. 2021.08.27.

Jót tenni Laráért!

A Nagyszentjánoson élő Szalai Erika egyedül neveli tizenhárom éves ikerlányait. Lara leukémiás lett, tavasszal derült ki a súlyos betegség. A baj azonban nem jár egyedül.

Ficsór Dávid 2021.08.26.

Motoros segítség az iskolakezdéshez

Három rászoruló család számára teszi könnyebbé az iskolakezdést a Győr és Környéke Motorosok Baráti Köre Közhasznú Egyesület.

Győr+ 2021.08.23.

Ismét a csángók között – adományt vittek a győriek

Az Arrabona Városvédő Egyesület ismét Moldvában járt. Sajnos a tavalyi év kimaradt a segélyutak hosszú sorából a világjárvány miatt. Így idén fokozott várakozás előzte meg a csángó magyar kisdiákok anyanyelvi oktatása megsegítésére szervezett missziót. – az Arrabona Városvédő Egyesület elnökének beszámolóját olvashatják.

Zombai-Kovács Ákos 2021.08.19.

Kétmillió forint adomány a Győr750-es kenyerekből

Ahogy arról korábban több alkalommal beszámoltunk, Győr kenyeret kapott születésnapjára. A Pedró Pékség készítette a hagyományos kovászos búzakenyeret a város fennállásának 750. évfordulójára. A pékség tulajdonosa is szerette volna, hogy mielőbb újra megszólalhassanak a Városháza harangjai, ezért minden Győr750 kenyerükből 100 forintot felajánlottak a harangok elkészítésére. A Pedró 20 ezer darabot adott el a város kenyeréből, így 2 millió forintot gyűjtött a harangokra, amit csütörtökön adtak át a polgármesternek.

Győr+ 2021.08.12.

Hűsítő dinnyeadomány a nyár hevében

Mintegy 3,2 tonnányi étkezési dinnyét kapott a Győri Egyházmegyei Karitász a nyári hőségben, hogy a vele kapcsolatban álló rászorulókat ezzel is segíthesse.

Ficsór Dávid 2021.07.14.

Milliós adomány az önbizalommal teli gyermekkorért

1 millió forintot adományozott egy jótékony győri cég egy, a gyerekek egészséges testi, lelki és szellemi fejlődését művészeti tevékenységeken keresztül támogató alapítványnak.

Földvári Gabriella 2021.06.30.

Idén is gyűjtenek a csángóknak a városvédők

Az Arrabona Városvédő Egyesület a hagyományt folytatva, ismét karitatív gyűjtést szervez a moldvai magyar csángó gyermekek magyar nyelvű tanítása elősegítéséért, mely számukra a megmaradást jelenti.

Földvári Gabriella 2021.06.29.

Babafészkeket kapott a kórház

A Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban ápolt koraszülött babák ápolását és fejlődését segítő textilcsomagot adott át kedden az Alapítvány az Alapítványokért szervezet 1 millió 670 ezer forint értékben.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat