Címke: adomány
Hirdetés
Pécskai István 2023.12.07.

Beteg gyermekeknek segít az UNI Győr

Passzold a labdát címmel indított karácsonyi jótékonysági akciót a SERCO UNI Győr női kosárlabdacsapata. A klub a Lurkó Győri Kórház Gyermekosztályáért Alapítványnak gyűjt pénzt. A kosarasok nemcsak az ünnepi időszakban, hanem 12 hónapig támogatják a szervezetet.

J. Kovács Andrea 2023.12.05.

Sportnapot szerveztek a Győr+ Angyalok

Fantasztikus hangulat uralkodott a Magvassy Mihály Sportcsarnokban, ahol a Győr+ Angyalok folytatták idei karácsonyváró ténykedésüket, árva és hátrányos helyzetű gyerekeknek szerveztek sportnapot.

szerző és fotó: Kárpát Zsolt 2023.12.04.

Adventi civil sajtóreggeli

Megtartotta hagyományos adventi sajtóreggelijét a Győr-Moson-Sopron Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ. A győri és Győr környéki szervezetek mutatták be a következő időszakban várható rendezvényeiket, terveiket.

Győr+ 2023.12.04.

Beindulnak a Bringás Mikulások

A Hobbikerékpárosok Országos Klubja Győri Egyesülete megalakulása óta komoly hangsúlyt helyez a jótékonykodásra. Idén decemberben a Bringás Mikulások elsősorban a nagycsaládosok ünnepét szeretnék könnyebbé, szebbé, fényesebbé tenni.

Győr+ 2023.12.03.

Nem szánon, de Szentivánon robogtak a motoros Mikulások

A várakozás időszaka a december, a gyerekek izgatottan készülnek az ősz szakállú fogadására, és arra, hogy a Mikulás meglepetéssel töltse meg a kis csizmákat. Nagy volt az öröm Győrszentivánon is vasárnap, ahol a Kisalföldi Motoros Mikulások lepték meg a kisebbeket és a nagyobbacskákat.

Győr+ 2023.11.29.

Egymillió csillag a szegényekért

A Katolikus Karitász Tárjátok ki szíveteket! adventi rendezvénysorozatához kapcsolódva a Győri Egyházmegyei Karitász szervezésében idén december 10-én is fellobbannak a szolidaritás lángjai egyházmegyénkben. Az Egymillió csillag a szegényekért elnevezésű kezdeményezés célja, hogy ráirányítsa a figyelmet szegény sorban élő embertársainkra.

Mireider Máté 2023.11.22.

Jótékony célú ruhagyűjtés a PÁGISZ-ban

November 16-án került megrendezésre iskolánkban a Sulizsák - Göncölj a Földért - nevű program. A legelső lépést a cél érdekében a diákönkormányzatunkat segítő tanárnő, Ábrahám Lívia tette meg. Az ő szervezésében vettük fel a kapcsolatot a Sulizsák Kft.-vel, majd egy hét alatt közel 3 tonna használt ruhát gyűjtöttünk össze.

Győr+ 2023.11.22.

Cipősdoboznyi szeretet

Cipősdoboz akciót hirdet a Városi Diákfórum. Az akció célja, hogy karácsony közeledtével szebbé tegyék az ünnepi időszakot a nehéz sorsú gyermekek számára.

J. Kovács Andrea 2023.11.22.

Szent Erzsébet példáját követték az ovisok

Kedves esemény helyszíne volt a Prohászka Óvoda. Az ovisok Szent Erzsébet példáját követve játékokat gyűjtöttek a rászorulóknak. Az apróságok lelkesen és nagy izgalommal vettek részt az akcióban. A gondosan elkészített csomagokat Barni, Boti, Marci, Emília, Boróka és Laura nyújtotta át a Karitász munkatársának.

Herkely Ákos 2023.11.22.

Egy ajándék a világ

Vajda Péter és Balogh László „Kayla” a Sokorói Tájegység Egyesülés elnöke és alelnöke járt kedden este a rádiónk stúdiójában. Az urak nem pihennek advent idején sem, gyűjtenek határon innen és túl is azon gyermekeknek, akiknek lehet, hogy ez az egyetlen karácsonyi ajándék, ami a fa alá kerül.

Hirdetés