Címke: adomány
Hirdetés
Győr+ 2022.09.29.

Állatmentőknek gyűjtenek a Széchenyi István Egyetemen

Az állatok világnapja alkalmából közös jótékonysági akciót szervez a Széchenyi István Egyetem Hallgatói Önkormányzata és a UNI by the Rusty Coffee: rászoruló házi kedvenceknek gyűjtenek adományokat október 3-tól 5-ig. A szervezők elsősorban ételt, almot, takarókat és játékokat várnak, amelyekkel az állatmentéssel foglalkozó győri Kutymorgók Egyesületet és a Puha Praclik Egyesületet támogatják. Az esemény zárásaként egy örökbefogadási napra is sor kerül, így az állatok akár gazdára is találhatnak.

Ficsór Dávid 2022.09.07.

Raklapbútort kapott az újbaráti II. Rákóczi iskola

Raklapbútort adományozott a Győrújbaráti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola részére a Győri Nemzetközi Ipari Parkban található Borsodi Műhely Kft. A több mint 300 ezer forintos adományt a vállalat munkatársai készítették, szerelték össze, és egy tereprendezést követően el is helyezték az intézmény udvarán.

Győr+ 2022.08.06.

A győri városvédők ismét a csángóknak gyűjtenek

Az Arrabona Városvédő Egyesület a hagyományt folytatva, ismét karitatív gyűjtést szervez a moldvai magyar csángó gyermekek magyar nyelvű tanítása elősegítéséért, mely számukra a megmaradást jelenti.

Ficsór Dávid, Mireider Máté 2022.06.15.

A győriek „örökbe fogadtak” egy kerekesszéket!

Április végén újra közösségi összefogásra hívtuk olvasóinkat, nézőinket, hallgatóinkat. Győr első kerekesszékes csapatának megalakulásához, a sporteszközök beszerzéséhez kértünk segítséget.

Németh Boglárka 2022.05.25.

Színes állatkerti nap értelmileg sérülteknek

Az Értelmileg Sérültek és Segítőik Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete a Fogyatékossággal Élők Napja alkalmából állatkerti látogatást tett. A programot minden évben megszervezik, idén több, mint ezren vettek részt rajta.

Győr+ 2022.05.23.

Az ukrajnai gyerekeket támogatta az Árkád Győr

Az ukrajnai gyermekek segítésére indított akciót az Árkád Győr, amelynek keretében a vásárlók támogatásával gyűjtöttek pénzadományokat. Az így összegyűlt félmillió forintos felajánlást ünnepélyes keretek között vette át a bevásárlóközpontban az UNICEF Magyarország képviselője.

Havassy Anna Katalin 2022.05.21.

Megérkezett a győriek adománya

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Papagájmentő Alapítvány és a Szurkolók az Állatokért Állatvédelmi Alapítvány Győr is adományokat indított el a háború súlytotta Ukrajnába, mert nem csak az embereknek, hanem az állatoknak is szüksége van a segítségre. A papagáj, a kutya és a macska eledel sértetlenül megérkezett a célállomásra.

Havassy Anna Katalin 2022.05.18.

Mert nem csak az embereknek van szüksége segítségre

Az Ukrajnában dúló háború rengeteg áldozatot követelt már eddig is, és fog is, míg végre le nem teszik a fegyvert. A magyarok élen járnak a segítésben, Győr pedig ebben is példát mutat. Ráadásul nem csak az emberekre, hanem az állatokra is figyelnek. A Papagájmentő Alapítvány és a Szurkolók az Állatokért Állatvédelmi Alapítvány Győr is adományt küldött a háború sújtotta vidéken élő állatok megsegítésére.

Hirdetés