Hirdetés
Címke: adomány
Hirdetés
Ficsór Dávid 2021.07.14.

Milliós adomány az önbizalommal teli gyermekkorért

1 millió forintot adományozott egy jótékony győri cég egy, a gyerekek egészséges testi, lelki és szellemi fejlődését művészeti tevékenységeken keresztül támogató alapítványnak.

Földvári Gabriella 2021.06.30.

Idén is gyűjtenek a csángóknak a városvédők

Az Arrabona Városvédő Egyesület a hagyományt folytatva, ismét karitatív gyűjtést szervez a moldvai magyar csángó gyermekek magyar nyelvű tanítása elősegítéséért, mely számukra a megmaradást jelenti.

Földvári Gabriella 2021.06.29.

Babafészkeket kapott a kórház

A Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban ápolt koraszülött babák ápolását és fejlődését segítő textilcsomagot adott át kedden az Alapítvány az Alapítványokért szervezet 1 millió 670 ezer forint értékben.

Kárpát Zsolt 2021.05.05.

Újabb segítség az Audi Hungariatól

Az Audi Hungaria negyedik alkalommal nyújt segítséget a győri Petz Aladár Egyetemi Oktatókórháznak a koronavírus-járvány elleni harcban.

Győr+ 2021.01.13.

Karitász: a földrengés károsultjai kapják az adományt

Megyéken átnyúló példaértékű karitászos összefogás eredményeként közel 6,5 millió forint értékű segélyszállítmányt indított útjára január 12-én, kedden reggel a horvátországi Sziszekbe a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász. Négy kisbusz és egy kamion viszi a földrengés sújtotta városba azokat a szükségleti cikkeket, amik ott most a legnagyobb segítséget jelentik, többek között a Győri Egyházmegyei Karitász adományait is.

mti 2020.12.23.

Már több, mint egymilliárd forintot adományozott Gattyán György

Már több mint 1 milliárd forinttal segítette Gattyán György a vírus okozta károk enyhítését. A Docler alapító-tulajdonosa karácsony előtt újabb 120 millió forintot adományozott. Ezúttal is kórházaknak juttatott el pénzt, illetve gyerekotthonokban élő fiataloknak adott karácsonyi ajándékcsomagot.

Győr+ 2020.12.22.

Elismerés az önzetlen segítségért

Az idei év többnyire a koronavírus-járvány miatti nehézségekről szól, ám amellett sem lehet elmenni szó nélkül, hogy a világunk emberi oldalát is megmutatta. Szabó Helga önzetlen segítségért vehetett át köszönő oklevelet.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat