Címke: adomány
Hirdetés
Győrplusz 2024.05.14.

Pintér Bence képtelen elfogadni, hogy hatalmasat hibázott

Az ugytudjuk.hu-n Pintér Bence 2022. október 19-én megjelentetett egy írást, amely támadást indított Győr polgármestere, dr. Dézsi Csaba András ellen. Pintér azt állította, hogy dr. Dézsi jogtalanul vette fel a 35 éves munkaviszonya után járó jubileumi jutalmát, amit egyből át is utalt egy hematológiai betegek, rákos betegek kezelését támogató alapítványnak. Feljelentés született az újságíróval szemben, Pintért pedig a Szombathelyi Járásbíróság rágalmazás vétsége miatt egy év időtartamra próbára bocsátotta. Az újságíróból lett polgármesterjelölt viszont nem nyugszik.

Havassy Anna Katalin 2024.05.09.

Nagyon beteg fiú megsegítését tűzte ki célul a győri bikarodeós

Nem először írunk már cikket a győri Szlapák Dánielről, aki fiatal kora ellenére igencsak ismert és elismert az európai bikarodeó világában. Nos, Dani nem csak a bátorságát és a vakmerőségét mutatja meg ország-világnak, hanem azt is, hogy helyén van a szíve. Egy rodeó rajongó beteg fiú kezét fogta meg, s ahogy ígérte: többé el sem engedi!

P. Csapucha Adrienn 2024.05.01.

Állati küldetésben a győri művészek

Különleges látogatók érkeztek a minap a győri állatmenhelyre. Jelmezbe öltözött művészek keresték fel az árva kedvenceket, a Győri Nemzeti Színház társulatának csupaszív tagjai, egészen pontosan egy bizonyos előadásnak az alkotói. Azok, akik maguk is egy kicsit kutyák és macskák lehetnek, most pedig akciójukkal szerették volna felhívni a figyelmet a szeretetteljes szőrmókokra, akik gazdira és otthonra vágynak.

P. Csapucha Adrienn 2024.04.27.

Sikeresen segítve százakkal struccoskodtunk!

Szombaton jótékony futókkal telt meg az Aranypart II., több százan álltak rajthoz a II. Fuss a struccal! fesztiválon. A tavalyi esemény után idén is a Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány kis betegeinek gyógyulásáért fogtak össze az amatőr és profi sportolók, hiszen a befolyt bevételből egy mozgatható, műtőben használható, mobil ultrahang készülékre gyűjtenek a szervezők. A Győr+ Média nem csak médiapartnerként segítette a rendezvényt, 2024-ben már öten húztunk futócipőt, elfáradtunk de minden pillanatát élveztük.

Szigeti Sándor 2024.04.26.

Tavaszi Megtisztulás: jótékony adománygyűjtés Győrben!

Októberben a győri önkormányzat és az Audi Hungaria összefogásával országosan is egyedülálló adományközpont nyílt Adyvárosban, ahova azóta rengeteg felajánlást érkezett. A FOGADÓ most ismét számít a segítőkész emberekre, és tavaszi adománygyűjtést hirdetett!

HAK 2024.04.25.

Jótékonysági darts versenyt tartanak egy győri katona családjáért

Összefogott a dartsosok baráti társasága Halászi környéken, mert egy olyan győri katona családjának szeretnének segíteni, ahol néhány hete tragikusan fiatalon elhunyt az édesanya és az apuka két kicsit gyermekkel maradt egyedül. A kezdeményezéshez még bárki csatlakozhat!

P. Csapucha Adrienn 2024.04.23.

Kara Zsuzsanna: életem a mozgás!

Már csak néhány nap maradt a rajtig és idén is elstartol a jótékonysági futófesztivál a Fuss a struccal!, mellyel ezúttal is egy nemes kezdeményezést támogathatnak a kilométereket szelő jótevők. Nem véletlenül álltak a rendezvény mellé azok a nagykövetek, akik tavaly is teljes mellszélességgel támogatták a sportos eseményt, így például a Győri Balett Örökös Tagja, Kara Zsuzsanna is. A balerina kedden a Juice-ba látogatott és szeretettel invitált mindenkit a szombati akcióra.

Győr+ 2024.04.12.

Hol a strucc? Fuss és megtudod!

Bár a Fuss a struccal! jótékonysági futófesztivál emblematikus kabaláját nem láttuk vendégül stúdiónkban, dr. Horváth Eszter és dr. Balogh Enikő annál nagyobb szeretettel érkezett, hogy a Pink és Szóda 20. adásában beszéljenek a közelgő rendezvényről, egy hasonlóan nemes licitről és arról, hogy idén kinek szeretnének segíteni akcióikkal.

Németh Boglárka 2024.04.04.

Adomány a Fogadónak

Kilencmillió forint értékben ajánlott fel bútorokat a Fogadó Adományközpont két intézményének a WHB.

P. Csapucha Adrienn 2024.04.02.

Nem páváskodunk, segítünk és struccolunk!

Soha nem esik nehezünkre futócipőt húzni, egy jó ügy mellé állni pedig még inkább nem, a Győr+ Média ugyanis örömmel támogat minden olyan nemes kezdeményezést, mely jótékony célokat szolgál, különösen akkor, ha gyermekekről van szó. A Fuss a struccal! futófesztivál második alkalommal csábítja mozgásra az amatőr és profi sportolókat, hogy saját egészségünkön túl tehessünk másokért, 2024 áprilisában ismét a Gyermek intenzív Terápiáért Alapítvány csöppségeiért.

Hirdetés