Címke: whb győr rally
Hirdetés
Németh Boglárka, P. Csapucha Adrienn 2023.09.10.

Nagyot szólt a WHB Győr Rally! Fotókon mutatjuk a vasárnapi versenyt!

Ahogy arra számítani lehetett óriási érdeklődés közepette mérték össze tudásukat a sportág hazai képviselői városunkban. Izgalmas és mozgalmas volt a WHB Győr Rally, fotósaink egész nap a belvárosban voltak, hogy ne maradjunk le a benzingőztől fűtött, lóerőktől lüktető megmérettetésről.

Győr+ 2023.09.09.

Subaruval a belvárosban – Mi is bejártuk a pályát! – VIDEÓ!

Pénteken, a WHB Győr Rally hivatalos első nyitónapján a versenyzők bejárhatták azt a városi szakaszt, amit majd vasárnap kell teljesíteniük. Késő délután még normál tempóban, de már azért sok nézelődő előtt zajlott a felírás, a sokszor szűk kanyarokkal és erős fékezésekkel tarkított pályán.

Németh Boglárka 2023.09.08.

Rajt ceremóniával startolt el a WHB Győr Rally

Csütörtök óta ahogy az egész város, úgy a Győr+ Média is rally lázban ég. Rádiós csapatunk tesztelhette is az autókat az écsi Rábaringen, pénteken este pedig a hivatalos rajt ceremóniával kezdetét vette a kétnapos verseny.

Pécskai István 2023.09.05.

Szeretnének ismét hagyományt teremteni a Győr Rallyból

A hazai autósportélet idei fénypontjának ígérkezik a péntektől vasárnapig tartó WHB Győr Rally. Hosszú kihagyás, harminchárom esztendő után tér vissza a ralisport élvonala a Rába-parti városba, ahol korábban komoly hagyományai voltak az eseménynek.

Győr+ 2023.08.31.

WHB Győr Rally: Amit a Győrben élőknek mindenképp tudniuk kell!

A WHB Győr Rallyt szeptember 8–10. között rendezik Győr különböző városrészeiben, a környező településeken és a Rábaringen. Mivel a verseny egy része lakott területen zajlik, így a győrieket érthetően a tervezett városi korlátozások érintik, amiket most mi is közzéteszünk.

Nagy Roland 2023.08.31.

Visszatér a rali Győrbe

A HUMDA Országos Rally Bajnokság ötödik fordulóját Győr belvárosában, a Tényő–Ravazd közötti szakaszon, valamint az écsi Rábaringen rendezik szeptember 8-a és 10-e között. A WHB Győr Rallyra a különböző kategóriákban összesen 136 páros nevezett.

Győr+ 2023.08.17.

Mutatjuk a WHB Győr Rally helyszíneit!

Szeptember 8-10. között rendezik a WHB Győr Rally-t. A viadal fénypontjának ígérkezik a Széchenyi István Egyetem campusát, valamint a Dunakapu teret is érintő belvárosi gyorsasági szakasz. A közönség számára a belvárosi szakasz nézői pontjaira való belépés ingyenes lesz, korlátozott számban VIP jegyek is elérhetők a WHB teraszra és a Metabond teraszra.

Hirdetés