Címke: virágok
Hirdetés
Szerző és fotó: Győr-Szol Zrt. 2024.04.02.

Megkezdték a virágoszlopok és virágládák beültetését

Megkezdték a Győr-Szol Zrt. Rozgonyi utcai üvegházában a közterületekre kerülő virágoszlopok és virágládák beültetését. A virágoszlopok, virágládák azokon a területeken díszítik majd tavasztól az utcákat, ahol ágyások kialakítására nincs lehetőség.

HAK 2024.03.29.

A tavasz szépségei, közelről

A tavasszal ébredő természet csodás látványt nyújt. A fokozatosan élénkbe váltó színek, a levelek és a fű zöldje, vagy épp az ég kékje új lendületet ad mindennek és mindenkinek. Ács Tamás fotós kollégánk csodás fotói pedig az apró részleteket is megmutatják.

Havassy Anna Katalin 2024.03.10.

Az Aréna Piacon is nagyon várják az igazi tavaszt

Nem volt kemény telünk, a tavasz pedig már februárban kacsingatott ránk. Gyorsan elő is kerültek a könnyebb kabátok, szívtuk magunkba a napsütést. A győri Aréna Piac látogatószáma is megugrott a kellemes időben, s bár március 10-én borús volt az ég, a tavasz és a húsvét közelsége már látható és kézzelfogható volt.

Győr+ 2023.07.24.

Virágos Magyarország: jó benyomásokat szerzett a zsűri

Dr. Dézsi Csaba András fogadta hétfőn a Virágos Magyarország verseny zsűritagjait Győrben. Tavaly az egyik legnagyobb kitüntetést, az Országos Arany Rózsa-díjat kapta a város a megmérettetésen. A verseny idén minden korábbinál nagyobb számú nevezéssel ünnepli 30. születésnapját, közel 400 település, összesen 549 pályázattal indul a különböző kategóriák díjaiért.

Földvári Gabriella 2023.05.23.

Virágba borultak a belváros utcái, terei

Több mint félszáz virágoszlop kerül ki a belvárosi sétálóutcákra, terekre, a munkálatokat kedden kezdték a Győr-Szol szakemberei. Ezek mellett virágpiramisok, virágoszlopok, virágládák díszítik azokat a területeket, ahol ágyások kialakítására nincs lehetőség.

Szöveg és fotó: Győr-Szol Zrt. 2023.05.14.

Melegházban erősödnek a virágpalánták

Szépen növekednek és erősödnek a Győr-Szol Zrt. Rozgonyi úti melegházában azok a virágpalánták, amelyek virágoszlopokban, virágpiramisokon, virágládákban díszlenek majd a város közterületein, ahol virágágyások kialakítására nincs lehetőség. A növények várhatóan május végén kerülnek az utcákra.

Földvári Gabriella 2023.05.04.

Vágatlan május challenge

Új kihívás terjed a közösségi médiában, amelynek keretében azt kérik a résztvevőktől, hogy egész májusban ne nyírjanak füvet a portájukon. Hogy miért is? A háttérben környezetvédelmi okok állnak.

Nagykutasi Viktor kertész-szakíró 2023.03.05.

Ugye nem lesznek már fagyosak az éjszakák?

Ne megszokásból cselekedjünk, nézzük meg, hogy milyen idő van, és milyenre számíthatunk, gondoljunk csak vissza az elmúlt évek márciusi havazásaira! Nem szabad elkapkodni bizonyos munkákat, főleg a metszésre vagy a fűfélék visszavágására gondolok, mert ilyen esetben egy korai munkavégzés akár a növény fagyását vagy teljes elpusztulását is okozhatja.

Hirdetés