Címke: Városrész Napok
Hirdetés
Győr+ 2023.05.06.

Adyvárosban folytatódtak a Városrészi Napok!

Többek között zenés színpadi produkciókkal és mesejátékkal várták az érdeklődőket Adyvárosban. A gyermekes családoknak arcfestéssel, légvárakkal, népi fajátékokkal és kézműves foglalkozásokkal tették szebbé a napjukat a szervezők.

Győr+ 2023.04.30.

Mindenki jól érezte magát a Cirkusz téren

A Városrészi Napok rendezvény április 30-án Marcalváros I-re érkezett, ahol a Cirkusz téren vártak kicsiket és nagyokat színes programokkal, remek fellépőkkel és persze sok-sok szeretettel. A mosolyok azt sugározták: bizony mindenki jól érezte magát.

Győr+ 2023.04.29.

Marcalvárosban is sikeres volt a Városrészi Nap

A Városrészi Napot április 29-én Marcalváros II-ön tartották meg, a DAC pálya mellett. A kicsik és a nagyok is megtalálhatták a nekik szóló programokat, a színpadon pedig igényes előadások szórakoztatták a közönséget. Vasárnap jön a folytatás, Marcalváros I-en.

Győr+ 2023.04.01.

Hasznos információk a nádorvárosi programhoz

Újabb állomásához érkezik április 1-én a Városrész Nap programsorozata. Most a nádorvárosiakat várják a Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskola udvarára és tornacsarnokába egy családias hangulatú kellemes időtöltésre. A szervezők szombat reggel hasznos információkat tettek közzé, érdemes tájékozódni!

Győr+ 2023.03.28.

Nádorvárosba érkezik a Városrész Napok!

Újabb állomásához érkezik 2023. április 1-én (szombaton) a Városrész Nap programsorozata. Ez alkalommal a nádorvárosiakat várják a Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskola (Győr, Kálvária u. 20.) udvarára és tornacsarnokába egy családias hangulatú kellemes időtöltésre.

Győr+ 2023.03.25.

Városrész Napok – Ménfőcsanakra érkezett a programsorozat

Harmadik állomásához érkezett az egész várost összefogó kulturális rendezvénysorozat. A tavaszi kavalkád a Bezerédj-kastély Művelődési Házban talált otthonra, ahol családi programok és zenés előadások is várták a kilátogatókat.

Győr+ 2023.03.22.

Családi program és szórakozás: városrész nap lesz Ménfőcsanakon

Újabb állomásához érkezik március 25-én (szombaton) a Városrész Nap programsorozata. Ez alkalommal Ménfőcsanak, és Gyirmót lakosait várják a Bezerédj-kastélyba. Ezeken a rendezvényeken a gyerekeknek, a fiatal felnőttek, a családok, és az idősebb generáció is találhat programot.

Németh Boglárka 2023.03.12.

Sok embert mozgattak meg a Városrész Napok Szabadhegyen

Vasárnap folytatódtak a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér nagy sikerrel, egy projekt keretében életre hívott városrészi napjai. Március 12-én, a szabadhegyi József Attila Művelődési Ház telt meg élettel.

Hirdetés