Címke: Városrész Napok
Hirdetés
hirdetés
Győr+ 2023.03.28.

Nádorvárosba érkezik a Városrész Napok!

Újabb állomásához érkezik 2023. április 1-én (szombaton) a Városrész Nap programsorozata. Ez alkalommal a nádorvárosiakat várják a Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskola (Győr, Kálvária u. 20.) udvarára és tornacsarnokába egy családias hangulatú kellemes időtöltésre.

Győr+ 2023.03.25.

Városrész Napok – Ménfőcsanakra érkezett a programsorozat

Harmadik állomásához érkezett az egész várost összefogó kulturális rendezvénysorozat. A tavaszi kavalkád a Bezerédj-kastély Művelődési Házban talált otthonra, ahol családi programok és zenés előadások is várták a kilátogatókat.

Győr+ 2023.03.22.

Családi program és szórakozás: városrész nap lesz Ménfőcsanakon

Újabb állomásához érkezik március 25-én (szombaton) a Városrész Nap programsorozata. Ez alkalommal Ménfőcsanak, és Gyirmót lakosait várják a Bezerédj-kastélyba. Ezeken a rendezvényeken a gyerekeknek, a fiatal felnőttek, a családok, és az idősebb generáció is találhat programot.

Németh Boglárka 2023.03.12.

Sok embert mozgattak meg a Városrész Napok Szabadhegyen

Vasárnap folytatódtak a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér nagy sikerrel, egy projekt keretében életre hívott városrészi napjai. Március 12-én, a szabadhegyi József Attila Művelődési Ház telt meg élettel.

Győr+ 2023.03.12.

Vasárnap is folytatódnak Győrben a Városrész Napok!

Szombaton a győrszentivániakat és a likócsiakat várták a május végéig tartó Városrész Napok programsorozat nyitányán, amely Győr minden szegletébe elviszi a felhőtlen szórakozás lehetőségét. Mutatjuk az első nap legjobb pillanatait és a mai szabadhegyi és kismegyeri programokat is!

Győr+ | Illusztráció: Pixabay 2023.03.10.

Ismét Győrben koncertezik a Hiperkarma alapító tagja

Március 12-én a Városrész Napok második napján Bérczesi Róbert is fellép a József Attila Művelődési Házban, ahol akusztikus hangzásban a jól ismert dalai lesznek hallhatók, emellett valami újba is belekóstolhatunk.

Győr+ | Illusztráció: Marcali Gábor 2023.03.10.

Március 11-én a TÁ-TI-KA Hangszeretgető interaktív programmal várja a gyermekeket

A Városrész Napok programsorozata március 11-én kezdődik és március 31-ig tart, ennek keretein belül Győr város különböző részeibe viszik el a szórakozás lehetőségét minden korosztály számára. Az első napon Győrszentiván és Likócs lakóit várják majd programokkal, melynek helyszíne a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ lesz.

Hirdetés