Mindenki jól érezte magát a Cirkusz téren

Győr+
2023.04.30. 20:38

A Városrészi Napok rendezvény április 30-án Marcalváros I-re érkezett, ahol a Cirkusz téren vártak kicsiket és nagyokat színes programokkal, remek fellépőkkel és persze sok-sok szeretettel. A mosolyok azt sugározták: bizony mindenki jól érezte magát.

Aki a szabadban szerette volna tölteni a vasárnap délutánt, annak ideális választásnak ígérkezett a Marcalváros II-be érkező Városrészi Nap. A Cirkusz térre hívtak és vártak mindenkit, korosztálytól függetlenül. Egyetlen kikötés volt csak: jókedvűen kellett érkezni!

Nem is volt gond a mosolyokkal és a kellemes beszélgetésekkel: egyre csak gyűlt a kikapcsolódni vágyó marcalvárosi tömeg. A családosokat elsősorban a gyermekprogramok vonzották, s nem kellett csalódniuk: volt kézműves foglalkozás, ki lehetett próbálni különféle népi fajátékokat, meg persze a csúszdás ugrálóvárakat is. S ahogy eddig egyetlen helyszínről, innen sem hiányozhatott az arcfestés és a rendőrség bűn-és balesetmegelőzési programja sem.

A színpadon Schupp Gabriella, Kulánda Anita és Takács Roland hozta a legnagyobb operett slágereket, „Nem csak a 20 éveseké a világ!” című előadásuk hatalmas sikeret aratott. Az Apacuka zenekar sem panaszkodhatott a tapsok miatt, ahogy a Gerry Harpo&Barney Moore blues duo sem. A remekül sikerült délutánt végül a Hősök zárta.

Galéria: Ács Tamás

A program a TOP-6.9.2-16-GY1-2018-00001 „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában” című projekt keretében valósul meg.

(X)