Marcalvárosban is sikeres volt a Városrészi Nap

Győr+ Fotó: Ács Tamás
2023.04.29. 20:28

A Városrészi Napot április 29-én Marcalváros II-ön tartották meg, a DAC pálya mellett. A kicsik és a nagyok is megtalálhatták a nekik szóló programokat, a színpadon pedig igényes előadások szórakoztatták a közönséget. Vasárnap jön a folytatás, Marcalváros I-en.

Bár az eső sokszor csepergett, ez senkinek sem szegte a kedvét, így sok-sok család érkezett a DAC pálya mellé, hogy a Városrészi Nap keretében egy kicsit kikapcsolódjon, kint legyen a szabadban és élvezze a színes programokat.

A gyermekek körében még mindig hódít az arcfestés, ennek megfelelően sokan kérték, hogy pingálják ki az orcájukat különféle motívumokkal. A rendőrség bűn- és balesetmegelőzési standját is többen felkeresték, ahol a hasznos tanácsok mellett a kicsik még rendőrnek is beöltözhettek.

A színpadon végig előadók váltották egymást, így tapsolhatott a közönség a Hahó Együttesnek, Mohácsi Attilának, Gerendás Péternek és az Eszkimónak is.

Április 30-án jön a folytatás, Marcalváros I.-en, a Cirkusz téren.

Galéria: Ács Tamás

A program a TOP-6.9.2-16-GY1-2018-00001 „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában” című projekt keretében valósul meg.

(X)