A Radó-szigeten is szerették a Városrészi Napokat

HAK Fotó: Ács Tamás
2023.05.27. 20:22

Egyre több városrész szórakozhatott már a Városrészi Napok programsorozat keretében, május 27-én pedig a Belvárosba, azon belül is a Radó-szigetre vártak minden érdeklődőt.

Bár éjjel esett egy kis eső, az időjárás kegyes volt a rendezvényhez: kellemes napsütésben, de nem túl melegben tarthatták meg a belvárosi Városrészi Napokat. Már kapunyitásra is sokan gyülekeztek, hogy aztán a Boridalok és Nagy Balázs előadását is vastapssal jutalmazzák.

Kijutott a szeretetből a Váray László akusztiknak és a HelloKids zenekarnak is, akik remek hangulatot varázsoltak a Radó-szigetre.

A gazdag zenei kínálat mellett természetesen ezen a helyszínen is voltak különféle ingyenes gyermekprogramok, így sokan éltek az arcfestés lehetőségével, ugráltak a légvárakban, ügyeskedtek a kézműves foglalkozások során, mókáztak a népi fajátékokkal és hasznos tudást is magukba szívtak a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság standjánál.

Galéria: Ács Tamás

A program a TOP-6.9.2-16-GY1-2018-00001 „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában” című projekt keretében valósul meg.

(X)